supermassive black hole

nämen tja! Väldigt dålig uppdatering, min ursäkt är att jag inte har haft något internet sen i måndags, tisdags(?) vad är din ursäkt, kajsa? Näe, skoja bara din galning.. Men mitt internet har faktiskt inte funkat. Det är inte klokt vad jag har saknat datorn. Vad är det för värld vi lever i egentligen? Ojski pojski..

Idag har varit en vanlig dag, har haft prov i sexualkunskap, roligt roligt.. Man får väl hoppas att det gick bra.. Och vi har prov i samhäll imorgon så ska snart plugga mer på det. OCH NÅGOT SOM GÖR MIG SÅ ARRRRG ÄR DEN J*VLA SNÖN! VARFÖÖÖÖÖÖÖR?! Det var ju påväg att bli vår, det var varmt, snön var nästan borta men nu är det typ tio cm snö! Jag tror inte ni förstår hur mycket det deprimerar mig..


jag har varit en glad tjej. Det var innan snön.


Hörs ♥


Bamse frukost

Hej :)

Jag har nyss ätit en bamse frukost så nu är jag mätt och belåten.
Vi har match på hagavallen sen jag vet inte vilken tid den börjar, jag vet bara när jag ska vara där. Så jag MÅSTE ner till sportringen före matchen och köpa mig nya fotbollsskor för mina har spruckit hela vägen runt, så nu måste jag köpa ett par som är oranga för det finns inga andra i min storlek om dom inte har fått in nya sen i söndags !!


Katten har inget med texten att göra, han är bara så söt :P

HEJ HALLLÅ !!

Vi hade engelska prov idag men det gick inte så bra så det vill jaga bara glömma helt och hållet. hatar när man går ut ur klassrummet och alla säger att på den frågan var det de svaret, också har man svarat något helt helt annat!!
Nu har jaf fruktansvärt ont i huvudet, hade tänkt att ta mig en joggingrunda men jag tror jag hoppar det idag och vilar mitt knä istället. Den här veckan har gått så himla fort känns som att det var tisdag igår. Men skönt med helg. Ikväll så får vi gäster men jag får se vad jag hittar på om jag stannar hemma eller om jag åker någon stans !!

Vad ska ni göra ikväll ?


BadhairdayOchhuvudvärk!!


Dålig bloggning från min sida.

Men TJA !!

Det har varit ganska dåligt med bloggning från min sida det senaste dagarna, men jag har inte haft tid faktiskt, har inte orkat sitta vid datorn, för det har varit superduper fins väder det senaste dagarna då ska man inte sitta inne. Men iallafall igår så var det forbolss träning och då gjorde jag något med knäet och jag har fortfarande ganska ont, trdde att det skulle hjälpa om jag gick ut och gick men det blev bara värre. Så nu ska jag vila (tills imorgon). Var ute och gick med Linnea och Emma. Sen körde Emma fyrhjuling hem till mig så kollade vi på repsrisen till Big Brother och tränade på Englska prov. Där har ni vad jag har gjort idag cirkus !! 

Till helgen så blir det fotbollsmatch,läsa på prov och förhoppnigsvis någon mysig film kväll eller nått annat.
Jag lovar att slänga in ett inlägg imorgon.


coughing out my troubles

  

sjuk och svag..


45 minutes to go!!

Nu åker jag och 15 andra härliga tjejer på träningsmatch, inte värst taggad, men som tur är så sitter jag bara på bänken.  Men imorgon är det match igen och då är det jag som börjar på planen.. tagga tagga !!

Ni får ha en bra söndag  :)

// Kajsa


träningsmatch

Godmorgon, godmorgon, hör fågla... näe, jag är inte alls så pigg och gla' idag. Är förskyld, ont i halsen och huvudet och ska spela träningsmatch i Norge sen. Jag är inte särskilt taggad..

Iallafall, hade det jättemysigt igår hos Ronja men vi är som vi är så det blev lite choklad och chips. Men det mesta var nyttigt så man måste ju kompensera det med lite onyttigt! ;)
Testade ett jättecoolt nagellack också. Det ska jag springa till Kicks och köpa! Först målade man ett lager med vanligt nagellack, vilket färg som helst (jag valde silver). Sedan tar man det ''speciella'' nagellacket (Ronja hade svart men jag tror det finns andra färger) och stryker över och det spricker upp på något sätt och resultatet :



mitt blev inte så jättebra eftersom det var första gången jag gjorde det och man behöver lite träning..



jättefint väder ute idag!

ber om ursäkt för de kassa bilderna. Jag har bara min mobil att ta kort med och det blir ganska bra bilder med den men kvalitén försämras extremt när man laddar upp de här.


Länge sen sist !!

Jag tänkte att jag kunde slänga in ett inlägg inann jag lägger mig, vilket måste bli alldeles snart eftersom jag ska på match imorgon klockan 12,00 cirkus !!

Var ju hos Ronja på hälsokväll som Linnea skrev tidigare, och det var mysigt och nyttigt, sen när jag kom hem så kollade jag ikapp några program från Big Brother, och nu ska jag sätta på Spotify och lyssna på massa goa låtar innan jag somnar.

Hare gött !!

// Kajsa

sunny side up!

Fan, va härligt väder! Har varit ute och gått en promenad med lilla mamma och nu ska jag äta mat. Ikväll ska jag till Ronjen på hälsokväll, det kommer bli underbart! Istället för våra traditionella kvällar med chips, godis och allt annat onyttigt så blir det fruktsallad och annat nyttigt och gott.

Nu ska jag slänga iväg ett sms till syrran och fråga hur hon har det i Puerto Rico. Avundsjuk!

Höres! ♥




vädret ute just nu! L.O.V.E.L.Y!





i want it that way

Av rena fördomar har jag inte tittat på Big Brother MEN nu är jag fast. Så grymt underhållande! Även om det sjukaste program jag nånsin sett så är det så bra!



friday

Guns N' Roses – Knockin' On Heaven's Door

The Script – You Won't Feel A Thing

Foo Fighters – The Pretender

Guns N' Roses – Welcome To The Jungle

Bullet For My Valentine – A Place Where You Belong

Bullet For My Valentine – Bittersweet Memories

Breaking Benjamin – Dance With The Devil

Nicke Borg – Leaving Home - den enda låten från melodifestivalen som går att lyssna på.


är man ensam hemma så är det datorn och tvn son gäller.. ;)


finally

Äntligen seriestart för Desperate Housewives!♥



Heejhåå

imorgon har vi nationella i biologi och jag vet inte om jag ska läsa på eller inte, eller ska jag gå ut och gå istället ?
har inte riktigt bestämmt mig än. Jag borde nog läsa igenom det en gång iallafall !!

Jag har inget mer att skriva så jag återkommer XD




girls, girls, girls







när Kajsa inte ville vara med var det inte lika kul..


Sportig flicka, eller ?

Känner mig duktig men ändå inte, för imorse så sprang jag i 30 minuter för jag tänkte att jag inte skulle gå på fotbollsträningen, men jag gjorde ju det ändå så det är jag ju stolt över men jag har ätit ganska onyttigt.. suck...
Imorgon är det det måndag igen och jag ska följa med Linnea hem (?) för vi hade tänkt att göra spanska läxan (och äta kärleksmums) . Som ni ser så har vårat godis löfte gått kepprätt åt h*elvete, eller för mig iallafall.

Nu ska jag se på "bröllopsfotografen" för mamma har aldrig sett den.
Ha det bra


Everlong

Grattis Pappa som fyllde gammal igår ;) ♥
Han fyllde ju jämt igår så det blev storfest på Vår Gård i Fågelvik igår. Kom hem kanske halv tre inatt och då blev det mat och nu är jag så trött så ögonen står i kors. Har precis ätit rester (som nästan är det bästa med kalas, förutom att träffa min underbara släkt!)
Idag fyller ju Kajsas pappa år, grattis! Hon vet inte om att jag ska till henne sen och att hon just nu blir fruktansvärt faceraped! ;)



såhär blir det när man har tråkigt i bilden..



Kalas på G

Heej :)

Idag är det söndag och min pappas födelsedag, grattis pappa på 42 års dagen <3

Vi ska fira han så det kommer massa folk hit, så jag har nyss sprungit i 30 minuter ifall jag missar träningen ikväll, också behöver jag inte ha så dåligt samvete om jag äter tårta :)
Nu ska jag hjälpa till att ordna innan kalaset :)


Jag lever mitt liv

Jag är så fruktansvärt irriterad, idag så vaknade jag kolckan 07,00 och var hur pigg som helst och på veckodagar när jag går upp samma tid då är jag verkligen jätte trött. Varför kan jag inte bara få sova ut på helgerna ??
Och det satt en skata utanför mitt fönster och kraxade.

Men men nu lär jag ju hinna med mycket, om jag inte sitter framför tvn hela dagen. Men det har jag inte tänkt att göra för det är jätte fint väder ute, så jag ska gå en promenad kanske ?
Igår var jag på centret (och jag tänkte också köpa en tub BH men så sa elin att jag inte skulle köpa en om jag verkligen inte behövde den !! ) Men iallafall så gick jag in på Maxi mat och tänkte  att jag lika gärna kunde söka sommarjobb när jag ändå var där. Så jag fick vänta typ en kvart på att få prata med  chefen och jag fick det !! Eller 99,9 % chans att jag skulle få det. 

Nu ska jag göra nått, men jag vet itne riktigt vad !!

// Kajsa

lace

fick tag på två bandaue-toppar förut, 169:- för två par. Köpte en svart och en vit men den svarta har jag på mig så det blir bara en bild på den vita :)



väldigt sköna!


//Linnea

Nån som sa vår?

Hörde jag verkligen rätt när de sa att våren var påväg? Då måste jag bo någon annanstans för ungefär
såhär ser det ut utanför mitt fönster :


Godnatt.

Hejsan :)

Tänkte bara skriva godnatt innan jag går och lägger mig.  Jag ska gå och duscha nu för jag har varit på fotbollsträning och det var lite lagom jobbigt, jag var så otoligt trött.
Önska mig lycka till på spanksa provet imrgon..

Godnatt ♥

// Kajsa

yo estudio

Hola! Qué hay? Bien? Mal?

w-o-w, vad jag är duktig på spanska. Eller inte. Sitter och pluggar på det nu men kommer ingenvart. Det vill inte fastna i huvudet på mig!


min ''fina'' , slarviga skrivstil..


Våfflor :)



Har nyss stekt våfflor och nu ska jag sätta mig och träna på spanska prov !!


WTF?!

Vad hände med våren som var påväg?! Nu är det snöstorm ute?! DET gick jag inte med på! Blääääää..

Nu sitter jag framför datorn när jag egentligen borde plugga på spanskaprov. Bra, Linnea, bra. Och har huvdvärk så det står härliga till. Härligt. Har jag sagt att jag längtar till sommaren?


snälla, söta, rara sol, kom tillbaka!


På min hylla.




Nästan alla filmer jag har !!

På min hylla har jag även en liten egohörna men lite bilder på mig :D


new bracelet



ber om ursäkt för de extrem kassa bilderna!

Indiska 79:-


// Linnea


stolt som tuppen

Nu är jag riktigt stolt över mig själv, jag sprang ner till solariumet och sprang hem igen, två flugor i en smäll. Sen gjorde jag situps och några till övningar. Ja och det har redan gått två skoldagar denna vecka, det går faktiskt väldigt fort !! Hände en liten sak på spanskan idag men jag orkar inte berätta det, och jag har redan klagat allt för  mycket på våran spanska lärare.
Men nu ska jag ta det lugnt framför tvn.
Ha det bra ♥


// Kajsa

heej

Hej :)
Jag hade inte tänkt att berätta vad som har hänt idag utan vad jag ska göra resten av dagen !!

1. gå ut och springa ( vägen är nästan helt bar nu )
2. duscha
3. träna på prov
4. se vad resten av dagen bjuder på !!
Fats allt hände nog senare för nu ska jag se klart på  "The secret life of american teenager"

/ Kajsa


I min sminkväska


Sminkväskan jag fick i julklapp förrförra året var förliten för alla saker jag har i min sminkväska så därför snodde jag mammas. Jag skulle kunna kasta väldigt mycket som jag har i den men orkar inte det.
jag har massa mer saker i sminkväskan än det ni får se nu, men jag använder inte det. Jag använder inta allt som ni får se nu heller, eller jo nästan allt :)






det här är vad jag använder dagligen !!



vill ha det 25 + grader varmare !!


Bilden är tagen allra sista dagen på sommarlovet 2010.
Gud vad jag vill har vår/sommar nu !!


I min garderob.



 
Högst upp i min garderob så har    Sen har jag t-shirt/linnen
jag alla tjock tröjor                       Sen byxor/jeans
                                                   Efter det har jag mina älskade sommar kläder !!


 
I den här häng och släng saken jag     Bäst i hela min garderob är den här fina bilden :)
har i garderob nummer två
har jag alla mina underkläder.

Som ni ser så är min garderob ganska stökigså det kanske är dags att städa den snart :S

5 minuter till.

Nu måste jag snart sova om jag ska orka gå upp en halvtimme tidigare imorgon föratt duscha !!
Det är inte bra att ha lov, för man blir extra skoltrött när man kommer tillbaka, asså grejen att sätta sig och läsa på läxor blir så svårt, man glömmer liksom bort hur man läser på läxor, så blir det iallafall för mig !!
Vanligtvis brukar det vara ganska lungt första veckan efter lov, men inte den här gången föratt våran f*tt*** spanska A*a till lärare har gett oss ett prov på torsdag, och det är man ju inte sådär jätte glad över !!
Aja, bara att bita ihop nu, det är bra någon månad kvar tills vi slutar nian och den sista tiden ska jag försöka att inte klaga, ska bara ha kul. Vill verkligen inte sluta nian och flytta ifrån klasskompisarna, eller jo några flyttar jag gärna ifrån.

När jag är trött kan jag bara skriva massa ointressanta och osammanhängade saker :S

Men iafall imorgon är det Måndag och då börjar ju jag och Linnea vårat godis/glass/dricka/kakor/chips förbud, och jag behöver verkligen inget mer, har vräkt i mig massa choklad pålögg den här helgen, så nu får det vara slut ..

Men jag måste sluta skriva nu, det här vart ett helt ointressant inlägg !!

Godnatt ♥



I mitt fotoalbum

Har nyss kommit hem från Branäs och har inget att göra.
Men här kommer en lite bilder från mitt fotoalbum  :)













Som ni ser så har jag och Linnea plågats med varandra ända sen barnsben !! fast det har faktiskt inte varit så farligt, jag har ju överlevt. ;)
Men jag har ingenting att göra och den här veckan som kommer så har jag spanska prov och nationella (?)
Så jag tänkte att jag kunde göra några tidsinställda inlägg, som typ I min garderob och på mitt i min sminkväska typ, ifall det blir dåligt med bloggning den här veckan så har ni iallafall nått att läsa, låter det som en bra idé ?

Det här inlägget kan man ju kalla i mitt fotoalbum xd

walking in the snow

Hade fel, det var mycket snö ute och nästan inga tecken på att det smälter. Buhu.. Och fy vad det blåste! Men det var fint ute ;)





gick till vår badplats och drömde mig bort till sommaren!


Har det bra i branäs

Heej :)

Jag har det bra här i branäs, har åkt 1 mil på längdskidor idag så jag är riktigt stolt över mig själv. Men nu är jag helt slut !! Igår så orkade jag inte inte blogga, hade inget att blogga om så. Men jag åkte slalom i någon timma igår sen gjorde vi inte så mycket mer. Imorgonså packar vi och åker hem och det ska blir riktigt skönt att komma hem och lägga mig säng. Natt till lördag sov jag bara ågra timmar, låg så himla obehgligt.

// Kajsa


Dagens to-do!

• Gå ut och gå i det härliga vädret, SOL OCH TVÅ PLUSGRADER! :D
• Borde göra pedikyr, blä säger jag bara
• Städa
• Städa
• Städa
• Städa
• Rensa min garderob
• Plugga på spanska-och historieprov
• Plugga på spanska-och historieprov
• Plugga på spanska-och historieprov

Neeeej, nu försvinner solen! Måste dra!


Såhär fint väder är det ute nu! Men det är lite mindre snö + att det håller
på att smälta! :D

Bildbomb Egypten -10

Tänkte fylla på kategorin Resor med lite bilder från Egypten! Det var en jättehärlig resa, speciellt att åka från -5 till 30 plusgrader! :D





(vi tycker om att ta kort från flygplan (; )

katter överallt!









beachvolleyboll!


lunch på stranden, så jäkla gott!


dags för hemfärd!



Gårdagen

Var ju som sagt i Valfället igår, det var riktigt kul! Tog inga bilder, typ. Inga roliga iallfall.




inte alls mycket folk där men det kan berott på att det regnade,
men det blev fint väder när vi åkte därifrån..


snowboard på schemat imorgon

Det är inte mycket som händer på denna bluuuggen iallafall. Idag har jag väl inte gjort som mycket som jag egentligen hade tänkt och borde gjort men så går det när man är sleeeten. Imorgon ska jag till Valfjället och åka snowboard med brorsan, det blir nog skoj :) 
Hoppas Kajsa har det bra i Branäs! Hon kanske slänger in ett inlägg, vem vet? ;)
 
Hörs imorgon kväll! ♥


extreeeeemt gammal bild!

 


Sova!

Nu ska jag sova, är så sjukt trött efter tre timmars träning. Imorgon ska jag bara städa hela dagen så får se om jag slänger in ett inlägg eller två ;) Sov gott, allihopa! ♥


detta har jag gjort !!



Här ser ni vad jag har gjort det senaste timmarna :D
Jag har väldigt tåkigt som ni kanske förstår. Men imorgon så åker jag till Branäs med familjen och en familj till, hoppas det blir kul. Men datorn följer md så jag kommer nog skriva ett inlägg så fort jag får tag på den.
Jag vet inte vilken, tid vi åker men om jag hinner så kanske jag skriver ett inlägg om jag har något vettigt att skriva om :)

Ni får ha det så bra sålänge :D
Godnatt // Kajsa

träning

Om ca en timme bär det av till Zumbaträning och efter det är det fotbollsträning. Lär somna ganska gött ikväll. Men det är priset man får betala när jag och Kajsa bröt vårt avtal igår.. Oops!  Men vi bestämde att vi börjar vara nyttiga efter sportlovet för kom igen, hur lätt är det att vara nyttig på ett lov?! ;)

Hörs kanske sen (om jag lever) ♥




förresten, hade världens bästa dröm inatt! Drömde att nästan all snö var borta och gräset var grönt, det var blommor överallt, solen var framme och det var varmt! Sen vaknade jag, tittade ut genom fönstret och blev på extremt dåligt humör!


16,14


ÖB

Glitter



Bikbok



Nu funkade minneskortet så det här är vad jag köpte i måndags : )


16.00

Nu har jag varit duktig och städat köket, tränat lite och gått ut med hunden. Nu ska jag bara städa lite för tjejerna kommer hit om två timmar för ett Disneymarathon! Sen väntar duschen.. och lite mat också, magen kurrar som aldrig förr.

Och precis som Kajsa skrev blir det bara nyttiga saker för oss.. Ska fråga mamma om hon vill köpa lite avocado till mig, mums!


Irriterad

Nu är jag jätte irriterad för jag skrev ett inlägg sen så försvann det ..
Det ändra jag ä irriterad för är att mitt minneskort inte vill fungera, eller datorn tar inte emot det så jag kan inte lägga in bilderna jag tog i datorn. så det får helt enkelt vänta !!

Ska till Linnea sen med tjejerna, men det blir INGET godis för oss två så jag får åka till coop och se om det finns något nyttigt gott och ätbart där !! (det borde det finnas eftersom det är en mataffär ? )


1 Mars 2011

Hej :)

Igår kväll så skulle jag och Elin kolla på Trassel, vi började men somnade båda två lika snabbt . Men nu har vi kollat klart på den och den var faktiskt riktigt bra. Jag älskar disney.
Förut var vi ute och gick, det är väl det enda jag har gjort idag.
Men nu ska jag ducsha bort all röklukt, var nämligen och grillade i grillkåtan igår med lite folk. Det var mysigt, men nu luktar jag inte gott så ska duscha sen ta kort på allt jag köpte igår när jag var på centret :)

// Kajsa

1:a mars

Jaa, då var det mars. Det finns trots allt hopp om att det blir vår och sommar igen, men när är en annan fråga. Snäääälla, kom nuuuuu! Är så oändligt trött på vinter... Gaaah!


älskade sommar, kom tillbaka! ♥





Sleep tight

         
                                                  Godnatt ♥