sounds of a playground fading

Detta är andra veckan jag jobbar och är redan trött på det. Vill ha sommarlov!


dance in hemnes

Haha, inlägget nedanför skrev jag och försökte publicera igår men det kom aldrig upp.. förrän idag. Jaja, idag är jag iaf hyfsat frisk, det behövs bara halstabletter och lite nässpray så är jag fit for fight igen!
Hoppas det blir fint väder idag för vi ska först grilla hos Emma, sen så ska vi vidare på dans i Hämnäs. Det blir säkert prima!Hoppas ni får en riktigt fin dag!


Glad Midsommar!

Hoppas att ni alla får en jättebra midsommar! Själv är jag sjuk så det blir inte mycket firande för mig.. Dreeeettråkigt!


inget party idag...


one shot for my pain, one drag for my sorrow

examen 2011


kommer sakna er mina fina brudar ♥


Sommarlov !

Hej igen, sen sist jag skrev så har jag hunnit gå ur nian och fått sommarlov, Härligt. OJA !!
Men än så länge så har vädret varit helt kasst, det regnar nästan hela tiden.. Jag hoppas att vädret blir bättre snart annars får jag spendera hela sommarlovet i ett solarium och det vill jag verkligen inte göra. Men nu ska jag gå upp och duscha föratt sen åka till säffle och kolla när min kusin tar studenten.Bilden tagen i onsdags !

// Kajsa ♥


kill for gain or shoot to maim

drar och spelar match mot Kila/Sifhälla.. Taggad? Nej. Vill bara ha sommarlov och en bra examen på onsdag men de planerna är halvvägs ner i toaletten..
fina tjejjor på Tangen 4/6 ♥   The Notebook


The last song

Snart så går vi ur nian och vi har inga lektioner kvar, vi kollar på film på varenda lektion typ annars sitter vi ute och gör absolut ingenting :)

Igår kväll/natt så kollade jag på The Last Song, och herre gud vad jag grät, den filmen är verkligen bra. Ikväll så blir det The Notebook, istället kommer säkert gråta lika mycket då, jag älskar dom filmerna
.

// Kajsa♥


RUBRIK


Hallo bloggen !
Om en timme kommer mina vänner hit så senare ska vi dra iväg till årjängsparken.
Jag är extremt trött, tätt i näsan och hostar som en idiot men hoppas det blir bättre under kvälle, låg nämligen vaken hela natten och bara hostade, men nu ska jag gå och sminka mig :) hörs imorgon :)


you cockroaches wanna play rough?bäst!


when the wild wind blows

Det känns som sommar! Ikväll ska jag till lilla Kajsa och sen ska vi dra vidare till till Årjängsparken :)


home sweet home

Hemkommen från Polen, den här dagen är inte värd att skriva om för jag har inte gjort något alls !
Kom hem från Polen klockan 01,30 inatt gick väl och lade mig runt 02,30 tror jag. Resan var väl kanske inte så rolig som en skolresa ska vara men det var intresant iallafall, och det var varm 25-30 grader varje dag så j*vla härligt, det regnade och oskade en hel del under kvällarna dock, men det funkade bra ändå.

Nu ska jag gå och lägga mig, Godnatt // Kajsa


Bilden är tagen från tornet på auschwitz 1, och på den rälsen såg vi rickard wolf sitta, ganska coolt :)