@ skolan

Testar blogg.se's nya app.. Vi får hoppas att den funkar ;)


Friends with benefits II

Har precis varit och sett på Friends With Benefits på bio, och den var riktigt rolig! Den var väldigt bra även om det är en sån typisk hollywood-kärleksfilm där allting ordnar sig på slutet men jag älskar romantiska komedier ;)


Friends with Benefits !! :)

Jag vill verkligen se den här filmen !! // Kajsa

hail destroyer

Är äntligen klar med den jävla spanskan, fattar ju inte ett skit.. Nu blir det kvällsmat och sen sängen, är så himla trött. Behöver söömn! Och imorgon är det FREDAG och mâten! Whoop whoop ;) puss och godnatt ♥don't you forget it

Samtidigt som jag skriver inlämningsuppgifter och redovisningar kikar jag på tvn och på minnesceremonin för 9/11. Kommer nog aldrig förstå hur omfattande det är.. Ryser och tänker på de drabbade ♥we've done the work, we know the system, we have the fire power and we have eachother. You ready?


The Lonely Island leverar igen! Och Rihanna är grym som vanligt :)big mouth & ugly girl

Älskar bilden, vilka minnen! Hamnfesten -11you put it down like New York City, wild like Los Angeles, hotter than Miami

Jag saknar att ha en diskmaskin, hatar att diska.. Så himla tråkigt! Annars då? Skulle slutat 15.50 idag men min spanskalektion blev inställd så sista lektionen slutade kl.13 men jag trodde ju att jag hade spanska så jag satt kvar på skolan tills klockan blev ca 14.10.. Lite drygt kanske ;) Ska som sagt diska nu och sen ska jag göra svenskaläxan, eller ja, ska läsa Svinalängorna. Vi har typ nån bokcirkelgrej.. Det finns väl inget mer ointressant än mina blogginlägg så ska sluta nu.. Haha, hejdå! ♥


chisel my heart out of stone, I give in every time

God kväll på er! Nu har tredje skolveckan börjat då och trivs mer och mer i klassen, riktigt trevliga människor!
Just nu ska jag egenligen göra läxor men sitter fastklistrad framför datorn, dricker té och bara väntar på att Idol ska börja. Trivs riktigt bra i min nya lägenhet även fast den inte är klar än.. Tror den kommer bli riktigt mysig ;)
 
Har nog inte så mycket mer att säga annat än att jag hoppas ni har haft en fin dag och att Kajsa snart tar tummen ur röva och skriver ett inlägg eller två ;) puss och kram ♥när vi var i Karlstad för några veckor sen :)


Ab imo pectore

STORT grattis till dig min älskade syster på din 21-årsdag! Hoppas du får en toppendag där borta i Amerikat. Saknar dig mer än du kan ana. PUSS ♥


staring at eachother from across the room

sitter i Emmas lägenhet med min nya dator som vi fick från skolan idag. Väldigt bra verkar den vara, en HP ProBook :) Kan ingenting om datorer men denna duger mer än väl åt mig!