blinded by me, you can't see a thing

Tjosan! Har varit med min bror på den nya handelsparken i Töcksfors för att kolla lite och för att träffa Kajsa som jobbar. Det var sjukt mycket folk så vi var bara där en liten stund mest för att kolla läget. Så nu sitter jag parkerad i soffan för att fixa ihop mitt tal som jag ska ha till det muntliga nationella provet i svenska nästa vecka, jag ska prata om syskonrelationer vilket jag har mycket erfarenheter av så vi får hålla tummarna för att det blir bra :) Ha en fin dag och njut av solen! Puss ♥
Lite bilder för att sammanfatta de senaste dagarna, fast det blir nog de senaste två veckorna.. ;)
Fika på Espresso House med Lovvo ♥
Glass i solen!
Extremt flummigt plugg i biblioteket med söta Emmy :)
Mysig grillkväll med klassen igår (var bara med 40 min men ändå..) följt av en dryg bussresa hem till Töcksfors :)

Uttråkad

Hej!
Idag har varit en helt vanlig dag på skolan, ganska tråkig alltså men jag kan absolut inte klaga på vädret.
För övrigt har det också varit ganska tråkigt för har varit ensam hela dagen, suck. Solade en timme när jag kom hem från skolan, tror inte jag fick så mycket färg men. Var även varit ute och gick en timme, kom hem lagade mat gjorde läxor blev rastlös och gick ut och sprang/ gick 40 minuter till. Och nu ligger jag här i soffan igen helt ensam ...
Ska göra lite mer läxor nu.
Puss <3

Det här inlägget skrev jag igår, men hade inget internet så jag lägger upp det idag !

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/2226979/images/2012/pic_195925811.jpg" class="image">


Vill ha från Gina Tricot


Lovely day

Här har ni min dag i bilder <3


Walking om sunshine

Så himla härligt väder!


Give me fuel!

Tjena! Sliten tjej här, har precis varit på bodypump med fina fisken Frida ;) Ska nu åka hem och steka mig lite bacon och blodpudding, riktig husmanskost!
Imorgon är det fredag igen, sedan är det bara en och en halv vecka kvar till påsklovet och EGYPTEN! Längtar så sjukt mycket!
Ha en fortsatt fin kväll, puss!


Älskar vädret !

Såg att min inlägg hade kommit upp två gånger och det går inte att ta bort det, för jag hittar inte inlägget. Jag får pröva igen sen.
Men här har ni en sammanfattning av min dag i bilder, har nämligen inte varit på skolan idag.
Puss


Glasspremiär

Skrev ett inlägg förut men det verkar inte son det har kommit upp så jag skriver lite kort nu om vad jag skrev förut !
Igår var iallafall Karlstad tjejerna i Arvika, och det var riktigt mysigt. Emma Linnea och jag gick ett varv runt i Arvika i lite mer än en timma så våldgästade vi viktor och ola också, det var kul plus att jag åt årets första glass och absolut inte den sista.
Idag så är jag i Töcksfors och har spelat fotboll jag stannar i Töcksfors imorgon också för vi har bara två lektioner sen på fredag har vi studiedag så jag orkar inte åka tillbaka. Morgondagen för mig blir bara att ta det lugnt, träna på prov och om det är fint väder så går jag nog en promenad också.
Puss <3


Glasspremiär

Hej :)
Känner att Linnea har varit lite flitigare på att blogga än vad jag har den senaste tiden.
Men igår så kom mina goa Karlstad tjejer till Arvika, och det var riktigt mysigt. Jag Emma och Linnea gick en promenad runt Arvika och jag åt årets första glass och inte vilken glass som helst utan calippo shots som fanns när jag var mindre och har kommit tillbaka nu, underbart.
Nu är jag hemma i Töcksfors igen för att spela lite fotboll. Men jag kommer förmodligen inte åka tillbaks till Arvika imorgon för vi har bara tre lektioner också är vi lediga på fredag så jag stannar nog i Töcksfors istället!
Puss


Back to skull

Nyinköpt!


I'm sick of complaining about a beautiful life

√ Beställd!Är förresten grymt glad för att Seether kommer till Putte I Parken 2012!
Seether – Tonight
Seether – Remedy

The dream is my reality

Hola!
Kom precis på att jag har spanskaläxa tills imorgon, gött jobbat..
Anyhow, what's up dudes? Själv har jag varit på Bodypump med snygg-Lovvo, skapligt trött nu.. Just nu håller jag på att laga mat och lyssnar på lite skön musik. Imorgon är det fredag och det betyder att det är dags att åka hem till älskade Töckan!
Hoppas ni får en mysig natt (ensam eller inte ensam). Puss! ♥
Just nu. Sjukt bra band!

fortune, fame, mirror vain

underbart väder ute idag och nytt i garderoben! Sugen på sommar och sol nu :)
//Linnea

sugen på't

If I had a little money...

The Untamed Wild

Hejsan folket!
När man har en del att plugga så är det ju självklart att man skjuter på det och gör allt annat istället.. Har gått omkring hela dagen och tänkt på saker som jag måste göra men istället har jag bara haft Bandit Rock på högsta volym och drömt mig bort! Rätt gött det också men det kommer bli jobbigt för mig senare, men men, "den dagen, den sorgen!"