ZzZzZzZz...

Ska snart gå och lägga mig men tänkte bara slänga in ett inlägg. Var ju på gymmet förut och jag kom dit när klockan va ca 17.35 och vi hade bestämt att vi skulle träffas där 17.30 så jag tänkte '' oj, hoppas de inte är sura på mig nu när jag är sen '' men behövde ju inte ha någon panik eftersom Emma och Kajsa inte var där än.. Ringer till Kajsa och frågar vart de är och hon är hemma för deras skjuts inte kommit än. Jag tänkte ''aja, de kommer nog snart, om typ tio minuter'' Gissa om jag hade fel?! De kom efter en timme! Kunde ju ha tränat medan jag väntade men det kändes jättefjantigt.. Och fanns ju inte precis många maskiner att välja på där. Lite bilder ska ni iaf få, de är bara på mig eftersom Kajsa och Emma inte var där! :@



Apkvinnan :)


// Linnea


Pizza pizza, jag älskar pizza pizza...



det ser riktigt äckligt ut mend ert var riktigt gott :D


Duktiga flickor !!






Det var inte så bra maskiner där vi var så blev inte så mycket träning men belv typ en km på skidor, kanske två jag vet inte riktigt :)
Men kom nyss på att vi har spanska läxa tills imorgon men den hoppar jag nog över :D

(Korten är suddiga föratt emma tog dem)


Workout !!


(överstabilden jätteful, jag vet )

Men nu sticker jag snart och tränar.. min skjuts SKA komma om 10 minuter men det vet man aldirg :) hahah
springar thigtsen är på och jag är redo :D ha det bra // Kajsa


Träning

Hejsan härliga måndag! Eller inte.. Somnade inte förrän klockan två inatt med var ändå ganska pigg när jag vaknade imorse. Sedan gick väl dagen ganska fort och i skolan hände inget annorlunda.

Och som sagt så ska jag, Emma och Kajsa till gymmetom ca en timme.. Eller ja, gym kan man väl inte kalla det.. Det är mer som ett litet rum med liiite träningsutrustning i. Men men.. det duger för den här gången.. Och så är det gratis och gratis är gott! ;)

Nu ska jag börja på en uppsats om New York.

Hörs senare!♥



// Linnea


tandläkaren,pizza sen gym !!

Hej.. var hos tandläkaren förut (fick sluta tidigare  :D ) och dom tog tandsten, det gör såå ont när dom drar och sliter i tänderna så börjar det blöda och det gör sviin ont !!

Sen när vi kom hem från Årjäng så var jag och mamma så fruktansväärt hungriga så vi åkte in på centralen och köpte oss en pizza, så nu är ja så mätt att jag nästan mår illa :s

Ska snart iväg och träna på gym med emma och Linnea :D
Hörs när jag kommer hem :D

// Kajsa


klarar inte sova !!

Har försökt att sova , men jag är inte trött så tänkte jag kunde blogga istället, har ju inte gjort det idag.
Tror inte jag gjorde det igår heller, men som Linnea skrev så var vi hemma hos våran kompis Fanny och det var riktigt mysigt, tummen upp för det (y

Men idag så vaknade jag runt tio nån gång, sen sätte jag igång med läxläsningen med en gång, men när jag insåg att vårat microsoft office world var låst så blev jag riktigt förbannad och gick hem till mormor och morfoar och skrev samhällsuppgiften där. (den blev verkligen inge bra, men jag hoppas att den är tillräckligt bra för ett G, har inte tid att göra om den heller). Sen gick jag på träningen, hade jätte ont i huvudet när jag gick dit och var helt säker på att jag inte skulle orka vara med men det gick över när jag började springa.

Innan jag fösökte sova så läste jag ur "Flickan som överlevde" den är himla bra, och jag hatar att läsa böcker.
Men ska läsa lite bloggar nu sen hoppas jag på att ja är trött..

Godnatt// Kajsa


Söndag 30/1

Hej sega söndag! Mycket jag skulle gjort men som vanligt blir inget gjort.

Igår var jag och mina pooolers hos Fanny. Mycket mysigt :) Vi pratade, kastade i oss massa onyttigt och tittade på Hitta Nemo.. älskar den! Skulle egentligen gjort en samhällsuppsats och pluggat på historiaprov men det blev inget med det och om en timme ska jag på möte och sen på fotbollsträning. Ska testa mina nya inneskor jag köpte i Karlstad igår.

Hoppas ni har en mysig söndag! ♥


Är så otroligt trött på vintern! Vill ha sommar NU NU NU NU NU NU!!!!

// Linnea



Kollar runt på möbler


Kollar runt på ikea på olika möbler och saker jag vill ha till lägenheten (om jag nu får en)
jag kommer inte köpa så mycket nytt antar jag. Men jag behöver en säng och ja funderar på om man ska köpa en bäddsoffa eller en våningssäng, är det lågt till tak så vill jag inte ha en våningssäng såklart.
Vad tycker ni är bäst ?

00,46



Hej..
Det här är vad vi sysselsätte oss med, det var riktigt mysigt och kul, men mitt tålamod är inte så bra + att jag var övertrött så orkade inte sitt där och tänka på slutet.. Vi tänkte stanna kvar och pussla hela natten lång, men orkade inte :) Nu antar jag att Linnea sitter och pusslar för fullt, hon fick nämligen låna det om hon lovade att vara klar med det imorgon, får se hur det går med det, haha !!
(2000 bitar på det)


Godnatt :D // Kajsa


Myyyskväll !!

Tjenaretjenare :)

Kollar på project runway, gör alltid det när jag kommer hem från skolan, då tittar jag först på topmodell sen project runway efter det så börjar lyxfällan :) så ser vanligtvis mina dagar ut om jag inte har prov eller så förstås :D

Känns att det är fredag jag är riktigt riktigt trött, (känner att jag börjar bli sjuk, igen)  men om en timme ungefär så ska jag he till Linnea så ska vi spela spel och bara ha det mysigt :)
Skulle vilja duscha innan för det var yngves danskurs på skolan idag och efter det så känner man sig så äcklig , typ luktar handsvett och armsvett överallt, i spothallen alltså. Det är långtifrån skojj. Men jag försöker se positiv och glad ut hela tiden, även om jag inte är det.

Men nu ska jag fösöka fixa skjuts  till Linnea.
Ha det bra // kajsa ♥


Körskolan nu !!

Nu åker jag snart iväg till körskolan, vi ska seriöst sitta där i 3 timmar.. det är så himla länge ... Det gillar vi inte, det är slut kanske vid 20,00.. det är tur att vi inte har några läxor eller prov tills imorgon !!
MEn vi hörs ikväll för jag har inte något mer att skriva nu :D


22,27

Heej !!

Kom nyss hem från träningen, det var ganska jobbigt faktiskt och fick ont i halsen mitt under "/ Hoppas jag kan hålla mig frisk nu bara ...

Usch imorgon så har vi både skridksor och yngves dans, + ett läxförhår i spanska som jag inte tränat på. Spelar ingen roll om jag börjar träna nu kommer inte lära mig något ändå. suck..
Nu ska jag duscha sen gå och lägga mig :)

Nattinatti // Kajsa


Onsdag 26-01-11

Hejsan! Har dagen varit bra?
Idag har vi haft fysikprov, gick väl sådär. Det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar, kan ingenting ändå.
Sedan var vi på ÅGY och tittade på medieprogrammet. Vi gjorde egna pins på photoshop, gjorde en till min älskade syster ♥ (även om det tar ett tag tills hon kan få den i handen)
 Det verkar som en bra skola men inget för mig. Längtar såå mycket tills jag ska flytta till Charlestown! Tror det kommer bli grymt kul!

Imorgon blir det fika på spanskan men först efter ett läxförhör som jag inte börjat öva på än :S
Kom också på att det är dans med Yngve imorgon! ÅH NEJ!!!!!!!!!!!!!! :'( Ångest..

Ska titta på Dum och Dummare nu :)


Puss!

// Linnea


Outfit


Naturliga lockar, aha aha !!!



Nu är jag färdig föratt gå och lägga mig..
Men jag känner att jag inte riktigt kan provet så bra, har inte läst så bra faktiskt, har verkligen inte klarat attt konsentrera mig. Men jag hoppas det går bra, så har vi ju första lektionen att träna på provet (y
Sen så tror jag att vi ska till årjäng imorgon och lyssna på när det pratar om ågy skola (vilket betyder årjängs gymnasie skola, hade ja ingen aning om föräns häromdagen :$)
Godnatt allihopa // Kajsa


Crazy bananas ..


pluggar fysik !!

det här är vad jag har gjort idag och det är väl det jag kommer fortsätta att göra i någon timme till " /

     

Tråkigt, men nått som måste göras !!


flickan som överlevde


plugga?

Eller inte. Borde egentligen pluggat på fysikprov men kommer aldrig förstå mig på det!
Jag måste verkligen RÅPLUGGA imorgon.. jippie, va kul!
Nu ska jag nog gå och lägga mig. Sov gott!


har inte så många bilder på denna dator..

// Linnea

Gourmemiddag....



Jag hade såå fel, pappa laggade ju värsta gourme middagen ju :D (förutom pulvermoset, men det vr gott ändå)
Nu är jag mätt och belåten !!
Ikväll blir det att bara titta på tv antar jag för mamma ska ha symöte, eller som jag skulle kallat det kafferep eftersom ingen av dom varken syr eller stickar de pratar bara massa skvaller :) hihi


Grått !!



Det här bär jag på mina naglar just nu :D om ni undrar vrf det är rött runt omkring så är det föratt jag målade naglarna direkt efter att jag hade tagit bort det rödanagellacket, så där har ni den förklarningen :D

tisdag 24/1-2010

Hej allihopa : )

idag har jag varit på skolan, en hädelsufull dag, eller ja inte direkt, lika tråkigt som vanligt. Och igår fick jag reda på att vi har ett fysik prov på onsdag som jag inte förstår ett skit av så jag får helt enkelt börja träna idag, tyvärr.. jag hatar fysik!!

Pappa ska laga mat åt mig idag eftersom mamma inte är hemma så jag antar att det blir pizza eller nått men vi får se, han kanske lagar nått jätte gott :D

Nu blir det träna träna träna !!
Ha det bra :)

// Kajsa

helloooo

TRASIG DATOR!

Men som tur är har man en stationär som funkar.

Var på fotbollsträning förut. Det var kokhett i sporthallen så har nog aldrig svettats så mycket på en träning förut.. Sen blev en kort dusch så jag kunde hinna med att se på Solsidan, alltid lika kul :) Tittade sedan på The wedding date och eftersom jag började titta på den så måste jag ju se klart den..

Nu ska jag sova och imorgon väntar en ny ''underbar'' dag på skolan.. eller inte..

Puss och godnatt!




BikBok 499:-



shoppat lite grann :D

Heej :D

har nyss ätit en god middag, det behövdes, var hungrig.
Men har varit på centret och fick tag i ett par nya byxor, jag tar kort på dom sen.. så ni får se hur de ser ut :)
Sen så började jag med inlämnings upg och är nästan klar, men den blev inte så lång + att jag nästan har skrivit av allt ihopa :S så jag får försöka fixa det på nått sätt :)

Men nu ska jag gå upp och duscha för jag solade förut så nu luktar jag bränt griskött, eller nått!! inte så gott faktiskt, sen ska jag sova en sväng, är yber trött !!

ch ikväll så är det solsida också, längtar :)

ska ni titta på solsidan ikväll ??

// kajsa

Godnästaneftermiddag !!

aaa.. jag hade värsta planen igår elller ja jag tänkte när jag låg vaken där vid halv 4 på natten att jag får inte gå upp försent... somnade och vaknade vid 7 imorse  och tänkte att det är allderles för tidigt föratt gå upp.. och nu ligger jag här i sängen klockan är 11,40... jag kommer aldrig klara somna inatt.... :S

som jag sa igår så måste jag börja med inlämnings uppgiten så jag får helt enkelt gå upp och göra det nu "/ suger

ha det bra, hörs senare idag :D


GODNATT :D

Ska snart gå och lägga mig nu, kudden ropar på mig :)

imorgon känns det som jag ska göra ganska mycket, men det ska jag egentligen inte göra, jag ska försöka börja med samhälls inlämningsupg vi har, sen pilla mig iväg till centret och kolla lite, köpa hårfärg färga håret duscha, lägga mig och sova, det är det jag har tänkt att göra med dagen imorgon, inte den roligaste dagen i mitt liv men det är så en dag i töcksfors ser ut "(
SER VERKLIGEN FRAMEMOT ATT FÅ FLYTTA OCH GÖRA NÅTT NYTT :D:D:D

Godnatt // Kajsa


Byta hårfärg ??

Inte föratt jag inte tycker om min hårfärg just nu, men jag har inget bättre för mig imorgon därför tänkte jag att jag kunde färga håret (tona det)
Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad jag har för hårfärg just nu faktiskt, ibland så har det en typ röd nyans och ja vet inte om jag gillar det super mycket, men ibland så syns det inte alls :D
så tänkte försöka att tona det i den här färgen :D


Vet inte, kanske den färgen jag redan har jag vet inte men den tycker jag iallafal är fin :)
Jag skulle vilja ha ljusare hår men eftersom jag har kolsvarta ögonbryn så kan jag inte färga håret för ljust, eller jag kan men det är väl inte så super snyggt precis :D

// kajsa


Godmorgon :)

Godmorgon :D

Jag har nyss åte frukost och nu sitter jag och tittar på Greas 2, inte lika bra som ettan tycker jag..
Jag har på mig mitt nya nattlinne från primark, kostade ca 50 kr och det är supersött :D
Nu ska jag nog läsa lite ur min bok, jag orkade bara läsa två sidor går innan jag nästan somnade med boken i ansiktet, mennjag hann lägga undan den : )

Vad ska ni göra idad då? :)



Natti !! :D

LINNEAS DATOR HAR GÅTT SÖNDER; DÄRFÖR HON INTE SKRIVER !!

Hej !!

Kom nyss hem från Kevin, eller ja det var ett tag sedan, vi kollade på film och mystli lite grann XD nej då men det var skojj, nu ska jag gå upp tvättabort sminket och sen lägga mig och läsa i en bok (som jag läser frivilligt) den heter flickan som överlevde, och är sjukt bra, men jag är himlans trött så jag vet inte om jag orkar, vii får se :DD godnatt // Kajsa




Heeemma !!

HEEJ !!

Nu är jag hemma igen från en heldag/natt i Arvika, det var skojj ganska drygt att gå runt i alla klasser och titta på, men nu vet man ju typ hur det är att gå samhäll men jag vet inte om jag gillar det eller inte än.. Men vad ska jag gå annars ?

Media delen gillade jag iallafall det tyckte jag verkade super kul, men det var typ bara några timmar i veckan med höll på med det och det är ju lite synd "/
Eftersom jag hatar läxor prov och att läsa på saker så vet jag inte om jag ska välja samhäll eftersom det är väldigt mycket av det där !!

Men nu ska jag nog sova ett tag har världens huvudverk "/


nu pyyser ja :))

Jag har bakat massa goda muffins :)



Nu ska jag snart åka iväg till arvika och sova i systers lägenhet, för imorgon så ska vi på studiebesök på solbergagymnasium, och vi orkar inte ta bussen kvart över sex imorgon därför blir det åka dit idag och sova över :) och innan våran skjuts kommer så måste jag hinna duscha och fixa mig lite så jag får dra :D

Kanske inte bloggar idag så då hörs vi imorgon :) ha det bra // Kajsa

pink and red

Dagens


Kvällens





Panik (!!)

Vad panik jag fick just nu när jag nyss åt upp min sista chokladbit ..
känner mig super onyttig hela tiden och vill verkligen träna nu med en gång, men jag har inte orken till det, jag blir sjuk såfort jag springer en meter... Jag är tätt i näsan konstant och känner mig trött och hängig men vill fortfarande bara träna !!!
Funderar på om jag kanske ska gå på träningen imorgon men vill fortfaran de bli frisk så fort som möjligt...
 Irriterande!!


Kajjsa

Heej

idag har jg och Linnea varit hemma hos emma och lagat kräftsoppa, vilket inte blev lika bra som den på nyår. Men jag tyckte den var god iallafall :))
Sen spelade emma och Linnea GTA medans jag somnade i soffan (låg och blundade iallafall) Sen blev den dans tävling och jag vann (inte alls )











Alla bilder blev helt knasiga nu men orkar inte :))

Godnatt

Jag har inte så mycket att skriva om just nu, har nyss kolllat klart på idrottsgalan.. eller vad det nu heter :P

Men nu ska jag iallafall gå och lägga mig jag måste gå upp tidigt imorgon föratt duscha.. om jag inte bestlutar mig föratt göra det nu, vi får se hur det blir :)

Godnatt // kajsa

gonatt


jag älskar dig ♥


...

Har inte skrivit på ett par dagar, har inte haft något kul att skriva och det har jag inte nu heller förutom att det är en jävla pissdag. Det var inte så intressant det heller så.. hörs, hejdå.




// Linnea

18:13

Nu har jag åte mat, och det blev tacopaj, den var skiiit god :D

Har även gjort lite läxor idag, känner mig ganska duktig ändå :) Fast har mer läxor/inlämnings upg som borde göras men det orkar jag inte riktigt justn nu.... gör det någon annan dag xD

Blir iallafall att titta på tv och kanske skypa lite innan kvällen är slut.. (ikväll ska jag somna tidigt, igår somnade jag inte förän halv 1 typ :S..... trööööött )

K
ommer jag på någt intressantare att skriva om så gör jag det. 
 
Pusspuss // Kajsa

17-01-2011

Heej :D
Var på skolan idag och det var som vanligt ganska dystert :D nejdå det var så kul så :)
Nu sitter jag och tänker å¨vad vi ska äta för mat men kommer inte på något bra , nått förslag ?

Här är lite av min outfit :D


Pååå skolan ....


Kvällen outfit :D


20:15



Ungefär såhär såhär såg min dag ut, både jag och Elin var på galet humör så har mest busat med henne XD
Nej då var hos farmor och farfar som sagt och där åt vi mat tittade på skidor pratade fikade och pratade lite mer :)

Vill verkligen inte vara sjuk längre, efter den här helgen så har jag ätit massa godis så nu mår jag bara dåligt, vill träna men vill inte bli ännu sjukare så får väl vänta tills jag blir frisk igen, antar jag !!

Nu är första reklamen på solsidan och då passade jag på att skriva ett litet inlägg :)
men nu börjar det igen så i får ha en fortsatt trevlig fredagkväll :D // Kajsa

16-01-2011

God morgon :)

Jag vaknade för ungefär en 2 timmar sen, men har duschat och ätit frukost sen dess. Nu sitter jag med min godisskål som jag köpte igår :)

snart så ska vi åka iväg till sillerud till farmor och farfar (y)

Tittar på utvandrarna just  nu, den går på tvn hela tiden nu för tiden.. 
 Men ni får ha det en bra dag allihopa

// Kajsa



Nattinatt !!

Skulle ju egentligen till Mikkel och åka pulka och ha det trevligt men vaknade och mådde inte vidare bra så jag struntade i det men efter en ipren och lite mat så då mådde jag bra igen så tänkte åka dit men blev aldrig något, men efter fruktsallad och godis så mådde jag inte lika bra igen och nu mår jag absolut inte bra längre så jag ska gå och lägga mig..

imorgon så ska vi åka till farmor och farfar och ha det myys, hörs då :))

Godnatt // Kajsa


Godmorgon på er sömntutor!! :)

God Morgon :D

Vad händer idag ?

Själv så ska jag kanske åka pulka men med tanke på att jag har varit sjuk hela veckan så vet jag inte om det är så bra ide' (hade även feberigårkväll) men jag mår bra nu bara tätt i näsan och ont i halsen men det går alltid att lösa, eller hur ? :)

Men ska nog måla mina naglar nu dom ser för j*vliga ut, om man får säga så (?)
Men jag kan aldrig bestäma mig för vilken färg jag ska ha....


Dom längst ner är ny inköpta , köpte dom i London :D


Fradaaay :D

Äntligen Fredag :)

Okej inte föratt det har varit så tuff vecka för mig, har ju legat i soffan sen i Tisdags. Men idag så var jag på skolan, tror fortfarande jag hade lite feber men, ibland så svettades jag jätte mycket sen så var jag normal varm sen svettades jag igen, Men jag har inte kollat tempen så jag vet inte riktigt om jag har det, är iallafall väldigt väldigt tätt i näsan och hostar mycket !!

Ha en bra fredag // kajsa

Kär i bagge :)



puhhh ...

Är sjuk igen !!

vaknade med feber i tisdags (mådde dåligt redan i måndags men hade ingen feber)  men idag så är jag på bättringsvägen faktiskt, har bara en hemsk hosta och en snorfylld näsa !! :s

eftersom att jag mår bättre idag så tänkte ja att jag kunde ta kort på allt det jag köpte i London men jag hittar inte min kamera laddare (!!) ingen aning om vart den tagit vägen, jag hoppas att den ligger i resväskan, men jag vet inte vart resväskan är, har kanske lämnat tillbaka den till den rätte ägaren (?)
Jag får fråga mamsen :D

Men det känns så surt att bli sjuk första veckan på skolan, var ju bara en månadsen jag var sjuk sist och har varti förkyld ända sen dess , och när jag äntligen börjar träna igen så blir jag febrig..

Min nya pyjamas !!



Basillfia !!



// Kajsa


deg

Tjoolahoppsan! Eftermiddagen har varit så himla degig och det ska den fortsätta vara för klockan åtta ska jag sätta på tv400 och titta på nostalgi, Buffy the vampire slayer. Var heeeelt besatt av den serien när den gick!
Får se om jag tycker det är lika bra nu som jag tyckte då :)



lånad av google.

Idag har vi jobbat på skoltidningen. Jag satt med och ''hittade'' på elevrim. Det var sviiiinkul!
(jag hittade inte på något, är dålig på sånt)

Nu ska jag ta en dusch, höres!

// Linnea


Emma 16 år!

Hipp Hurra för det är Emmas födelsedag!

Idag var jag hos Emma med mina fina vänner för att fira henne. Kajsa var också där. Där åt vi pizza som Emmas pappa fick laga tillslut. Emma började göra degen, men när den var klar insåg hon att hon hade glömt jästen.. (Hon fick MVG i hemkunskap). Efter pizzan spelade vi xbox kinect dance central(?), askul! Eller ja, tittade bara på men det var lika kul det. Sen åt vi massa glass med maränger, strössel, chokladsås och chokladbollar. Känner mig redo för Beach 2011!

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska nog gå och lägga mig snart, är trött som en liten bebis..
Sov gott!


en bild från härliga sommaren. Längtar! ♥

// Linnea


Skolan börjar imorgon, är inte taggad......

Morsningkorsning !!

Var på min första träning sen sommaruppehållet, jag har ju tränat lite ensam men inte speciellt mycket, varje gång jag har börjat att träna så har jag blivit sjuk, det suger verkligen .. men nu ska jag försöka att hålla mig frisk ett bra tag :D

Men träningen var iaf inte så jobbig som jag trodde att den skulle vara, det värsta var nog min förbaskade nageltrång som klämde så grymt mycket i skon!!  (hoppas det är bättre imorgon iallafall)

Nu är jag ny duschad och någorlunda fräsch XD iallafall, sitter i min nya pyjamas från primark (stavas det så?)  den är så mysig och go. kommer att lägga upp bilder på allt jag köpt till veckan, kan inte lova nått men ska iallafall försöka...

kommer bli jobbigt att gå upp imorgon eftersom skolan börjar, måste alltså gå upp klockan 7 :s kommer aldrig att klara det det senaste dagarna har jag vaknat halv ett och 2 !! 8kommer nog lägga mig tidigt imorgon kväll..

ha en bra söndag kväll så hörs vi (kanske ) imorgon :D // kajsa




 


Back from London

Hemma från London nu alltså. Det har varit en jättebra resa med mycket skratt. Har mycket bilder men har inte fört över de till datorn än men ska göra det snart och ska ta kort med det jag har köpt också :)

Nu ska jag äta med familjen.



Londongirls ♥'

//Linnea

Hemma igen :D

Är hemma från London nu :D kom hem cirka två på natten tror jag, gick och lade mig rättså sent alltså eftersom att la familja ville se allt jag hade köpt, så vaknade 2 imorse, eller eftermiddag :)
Jag kommer nog inte att lägga upp bilder här, tog 7oo ca :s (ni får kolla på facebook)

Men bilder från allt jag har köpt det kommer jag att lägga upp, men det får vi se om jag gör idag ja är faktiskt ganska trött :))

Vi hade iallafall väldigt kul i London och ville inte hem "(

ha det bra Kajsa :P ♥


London, here I come!

Nuuuuuuuuuuuuuuu draaaaar viiii!

Ha det bra så hörs vi på fredag! :)


We're off to London! ♥

// Linnea


Taggad till tusen !!



 Ny duschad fördig packad och redo att dra :D kommer förmodligen inte att blogga något mer innan vi åker så ni får ha det så brahär hemma så hörs vi när vi kommer tillbaka :D  // Kajsa

Finito!

Tror att jag har packat klart nu. Får göra en sista koll, sen ska jag göra matsäck, sen duscha coh sen till sist sova!

Förresten, älskar min resväska!




mitt älskade USA-klistermärke ♥


Man fick med klistermärken med resväskan så man kunde pimpa den, vilket jag gjorde. 
Det fanns dock inte tillräckligt med röda 'n'. 

// Linnea

 

förbereder mig !!



Håller på att packa, vill inte ha med så mycket saker vill ha med desto mer hem liksom :)

Har varit på banekn och fixat med pengar sen så handlade jag handsprit (!!) schampoo och sånt, samma som Linnea typ :D
Ser frameomt det super mycket, vill bara inte bli sjuk har ätit vitpeppar korn så nu börjar jag känna mig liiite dålig i magen, åt nog ett X antal för många :S hoppas bara inte att jag blir dålig av det !!
men ska fortsätta att packa nu :) ha det bra hör nog av mig innan vi åker :) // Kajsa

1..2..3.. Bang, Bang!

Snart smäller det! Vi åker till London inatt! Woohoo! :D
Jag ska åka och handla tandkräm, tandborste, schampo och massa sådana saker sen innan jag kan fortsätta packa, men nu måste jag städa mitt rum för har dragit ut halva garderoben..

Hörs senare!


imorgon är jag tillbaka på Madame Tussauds :):):):):):):):):)

// Linnea

Snaaart !!!

Nu åker vi snart !!  14 timmar och 30 minuter ca :D

LÄNGTAR !!

idag så måste jag verkligen packa allt, Men jag känner föratt åka pulka idag med, men antar att alla ska packa så jag får åka själv om ja får lite tid över :)


pray..


Ny design igen :S



Ny design men bara tillfälligt tills vi kommer hem från London och har tagit massa nya snygga bilder :D


Packar för fulla muggar :)



Håller på att packa men eftersom att vi inte åker föräns natt till tisdag så kan man ju inte packa ner allt man behöver eftersom man kanske behöver det nu, liksom :)

Men jag måste ner till affären och köpa lite saker jag behöver inför resan också :D

Pulkadag ??

vaknade halv ett idag men gick upp ett och såg att det var strålande sol ute, så tänkte vilken underbar dag att åka pulka på :)

Men ingen verkar tycka samma som mig "(

Än så länge så har jag börjat packa lite till London åker ju väldigt väldigt snart :)) gillagillagilla.. (y)
 Men om det är någon som inte ska på träningen ikväll och känner föratt åka pulka med mig så får ni gärna höra av er :)

Ska fortsätta att packa nu.. hörs // kajsa




2 Januari 2011

Heej

Kan ju skriva lite om vad jag gjorde igår kan man ju säga att det var eftersom klockan är kvart i 2 !!

Jag sov ca 20 minuter på hela natten. sen så ville ju alla hem så fort som möjlig så därför plockade vi ihop alla saker  men var massa disk och vattnet slutade fungera så jag får åka tillbaka och diska senare idag (när jag vaknat)  ser inte frameot det kan jag ju säga !!

Sen så sov ja ca 3 timmar fast jag hade bestämt mig att vara vaken ända tills jag skulle lägga mig nu på kvälen så att jag slipper vrida på dygnet så himla massa !

Vet inte om ddet var något mer tt berätta därför går jag och lägger mig :)
(jag orkar inte lägga upp några bilder här) ni får kolla på facebook om ni vill titta :)

Godnatt // Kajsa <3



Mitt tur nummer är 11, så hoppas på ett kanon år iår :)


GOTT NYTT ÅR!

Somnade inte förrän kl.07 imorse och sen sov jag till ungefär nio (?) Mina irriterande polare gick upp då och började städa! VA FAN, ingen drar igång en dammsugare klockan NIO PÅ MORGONEN efter nyårsafton!
Är inte trött ändå men blir nog det sen..

snodde lite bilder från Kajsa fjesebook.. :)




''mingel''bild ;)



PÅ TISDAG ÅKER VI TILL LONDON! ♥

// Linnea