Fröding



Paintbal :D


Sommar tiden är slut nu, vilket betyder att vi får vara vakna en timme längre idag (elller ?? )

Var och spelade paintbal igår med lite folk, och det var skojj. var rädd att det skulle göra svin ont när man fick en kula på sig men det gjorde det inte som tur var. Får väl åka dit igen någon gång. Men det var dyrt :S kostade 300 kr bara föratt vara där (i det prisert fick man med 100 st färgkulor ) sen så kostade det 50 kronor föratt fylla på med 100 kulor :S Men det var kul. Jag känner att jag har väldig träningsvärk i låren av att krypa på backen :)) ( inte föratt skryta men jag hämtade flaggan båda gångerna ) Vi hade 2 st lag med fem personer i varje. så hade man ett fort som det hängde en flagga/handuk i som det andra laget skulle ta ifrån oss sen springa tillbaka till sitt eget fort, klarade man det så vann man . :))

Igår var jag hemma med massa mysigt folk :) berättar mer sen :D

JAdu

sitter här och läser på religins och engelska, kan dock inget .. äter också av gårdagens kinapuffar :D gottgottgott !!!
 Har itne hänt så mycket idag vad jag vet, så därför tänker jag inte skriva något mer, ni får ha en fortsat trevlig kväll så hörs vi imorgon :D hihihi // KAjsa

plugggggg

hej på er! Hur har dagen varit? Min har varit bra, har precis varit på utvecklingsamtal och det gick mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra så jag är mycket nöjd.. Nu ska jag öva stenhårt på religionen, fick MVG på förra provet så vill inte få sämre på det som är imorgon.. Vi hörs later ;)

Pussar♥// Linnea

mitt fel?

Nej, inte mitt fel Kajsa.. Det är du som inte har någon självbehärskning eller egen vilja :) 
Nu tittar jag på Greys Anatomy och poppar popcorn.. Blev visst inget pluggande, får plugga extra mycket imorgon stället "/ 

Höres! Pussar♥ // Linnea 

Linneas feeel !!

Det är Linneas fel om jag blir tjock (tjockare,tjockast) nu eftersom det var hon som sa att det var lill-lördagn idag och att man skulle äta godis, och eftersom jag alltid gör som hon säger så åkte jag ner på coop och köpte mig godis :))
KINA PUFFAR AV ALLRA GODASTE SLAG !! (eller vad dom nu säger i bullerbyn)

Vädret suger häst K*K

Hola Amigos !!

Det är urkasst väder ute och det suger (inte föratt jag hade vart ute ändå ) man blir på så dåligt humör och dyster då "/ och det blir inte så mycket bättre när man måste träna på religions prov + att jag verkligen verkligen måste läsa utvandrarna men den är ju såå tråkig.. vi ska vara på typ 200 om inte mer och jag är på typ 88 tror jag :S



Har nyss lagat mat och eftersom jag åt nudlar igår så tänkte jag " jag behöver lite variation" så jag gjorde mig spagetti istället. det var såå mycket godare. men gjorde lite mycket så nu är jag mätt :)

Höres Amigos :) / Kajsa :*

lill-lördag

fram med godispåsarna, det är lill-lördag! ;)

Idag har det varit en helt vanlig dag, det har inte hänt så mycket.. Fick små skolkort, fy!
Brukar komma på saker att skriva efter jag har skrivit klart..
Jag ska plugga religion och läsa Utvandrarna efter jag har ätit, sen tänker jag bara slappa och vänta på att Vänner ska börja :))


leker Titanic med Emma ♥



Vi hörs väl senare :) Pussar // Linnea


Pictures from today !




Outfitisar ;))

Outfit nr 1




Outfit nr 2



jag ska bli transa, för fan!

Har det hänt något roligt idag? Nej, tror inte det.. Vaknade, gick på skolan, hade engelska och vi fick tillbaka vårt prov, fick ju fan MVG! Det var nåt som jag verkligen inte hade räknat med.. gjorde förtest på matten (lärarna sätter mig nog snart i särskolan), hade spanska (läxan var tills imorgon)


  Idag hade vi klassiker, löpning.. Jag och mina polers gick hela vägen, men i ett gryyymt tempo alltså :)) Det var min dag fram tills nu och ska ta en dusch och sen äta och sen ska jag plugga.. Hoppas att Kajsa lägger in lite roliga bilder från dagen :) Ha en bra fortsatt dag!


Pussar ♥


Foood

Heej, varit hemma från skolan i typ 40 minuter, (om ni vill veta liksom ) Har lagat mig nudlar, man behöver kalorier efter att man har powerwalkat i 8 km. (Jag har ingen aning om kalorier och sånt vad det finns i skulle bara låta smart )tittar på top modell8 nu och ska snart göra den andra spanksa läxan, innan jag ska duscha och fixa mig för farmor fyller år idag så jag ska åka dit en sväng :))


I'm the little cook :))

Master chef :))

Dagens outfit



Español..


 (vill lägga in någon rolig bild men har inte någon..)




 google translate är bra när man vill ha läxan gjord snabbt :P

muy bien, linnea ;))

 


Spanish :))

Mi madre llamada Anna Eriksson, y ella es bajo, gordo y no flaco no. Ella tiene el pelo rubio y de pelo corto, ella es muy amable y muy guapisimo, y yo la quiero mucho.

Min spanska läxa, jag vet inte om google alltid är så bra på att översätta :S Men spanska lärarn får tycka vad hon vill för jag orkar inte göra om. // Kajsa

Kiss it

HEJSAN ALLA TROLL! ;) (what's a troll?)

Har kommit hem från Årjäng, träffade släkten (några av dom i iallafall). Det är alltid mysigt! Älskar vekligen min släkt, de är så jäkla roliga! Vi gosade med hundar, bebisar och det vi fick tag på ;)
Idag gjorde jag matteprovet och det gick så j*vla k*k dåligt, så nu ska jag gå och stoppa huvudet i en hink med iskallt vatten.. Nu ska jag göra spanskan som går käpprakt åt helvete för att suger på det och hatar det för det är så grymt tråkigt och lär mig inget ändå.. fast det kanske beror på att jag sitter vid datorn istället för att göra läxan? Ska nog gå nu.. ;) hehe..

Pussar ♥ // Linnea

Kajsa har bakat kom och smaka !!

FÖRE :


EFTER:


Gottgottgott var det .Men tyvärr så hade vi inget socker kvar
 så därför kunde jag inte göra sånt klet man har på den, men
den var göör go ändå :))


TjaaaH

Tjaaah :))

Idag är det måndag och jag har vart på skolan. Ovanligt ! heheh 
Hade iaf hemkunskap och fick vg+ bra. matte provet gick det mindre bra på men fick nästan vg, bilden fick jag vg på. så jag är väl ganska nöjd :)
Sen så var det meningen att jag skulle ha kvartsamtal imorgon men hade det idag istället och jag har höjt mig i 5 hela ämnen, så det känns bra, hoppas bara inte jag sänker mig nu :S
Men fick reda på att jag fick dåligt på engleskan och svenskan så det känns inte bra "( Men ska snart göra spanska läxan som jag har kunnat gjort hela lovet :))  Nog pratat om skolan nu!!

ska nog göra en kladdkaka eller chokladbollar eller nått, och det är bara jag som äter sötsaker i familjen och då blir det ju bara mer till mig. gottgottgott... Sista avsnittet av lite sällskap idag :( :))
(lägger kanske upp en outfitbild sen, får se om jag orkar ta en bara :) )

// Kajsa :*

Måndag..

Måndag igen, suck.. Har varit en vanlig dag. Hemkunskap i Årjäng, lagade paella med världens bästa partner ;) Fick VG+ på inlämningsuppgiften så det är jag nöjd med det.. Nu ska jag tillbaka till dÅrjäng och hälsa på min lilla, underbart söta kusin♥  Vi hörs senare!

Pussar♥ // Linnea

Glömsk ?

Hej igen tittar på ensam mamma söker nu om ni vill veta liksom :))

Skulle bara skriva lite ointresanta saker eftersom jag inte har något annat att göra, jo det är så att jag glommer nästan alltid bort att skriva att det är jag som skriver mina inlägg, så om det inte står //Kajsa eller nått på slutet så vet ni att det är jag som har skrivit inlägget + att jag alltid glömmer att välja en katergori till mina inlägg också så jag får alltid göra om det efter att jag har skrivi klart inlägget och puplicerat inläggen och allt, men det är inte alltid lätt att komma ihåg allt :))

Ska beställa kläder från ellos idag, men jag hittade nästan inget jag gillade där så jag ska bara beställa en adidas tröja för 599:- kr men vi har 40% rabatt så den kostar bara 350 :- gött det :D har inte riktigt bestämt vilken färg jag ska välja än.
     
bilderna blev visst inte så bra, men ni får nöja er med dom :) jag tror jag väljer den mörkblåa men vet inte än.. vad tycker ni ?


Dagens outfit


Fallen

Kajsa lilla vän, om vår fotbollsavslutning hade börjat 18.20 hade vi varit där i tio minuter. Jag tror att du har lite problem med den digitala klockan.. Rättelse: den började 16.00 och höll på tills ca kvart över fem. Det var inte så kul, samma sak varenda år.. Nu ska vi väl fira lillasyster litegrann :) Ha en bra kväll!
Pussar ♥ // Linnea




min "fina" medalj..

nyinköpt :)

När jag ändå håller på så kan jag ju visa vad jag köpte igår när jag var på centret

örhängen Cubus 49 :-

höga kortbyxor Bikbok 299:- (fick skärpet på köpet :)


Tröja cubus 199:-

Min Dag idag !!

Har inte bloggat idag föratt jag inte har haft något att skriva om typ..

Men imorse så var jag ute och gick en promenad med Fanny och det var riktigt kallt :S vill inte ha vinter än ju, det kan vara höst i en månad till allafall..
Åkte iväg på fotbollsavslutningen klockan sex men det började såklart inte föräns 18,20, dom är alltid så himla sega och ska alltid dra ut på det så himla mycket, det är ju liksom ingen som vill vara där ändå förutom dom barnen som började spela fotboll iår, alltså dom allra minsta... Hade med kameran men orkade inte ta några bilder. suck. eller jag tog  typ två kort som jag kan lägga upp :))

söta små flickor :D men det var den enda "normala" bilden jag tog tror inte dom uppskattar om jag lägger upp dom andra, ni får helt enkelt nöja er med denhär på Emma&Linnea :))// Kajsa


Ordinary Girl

Hör och häpna, Linnea är vaken kl.8 en söndag! Har precis väckt lillasyster med frukost på sängen på hennes birthday ;) hon fick en t-shirt från Univerity of Bridgeport, en sjal/halsduk av mig (en likadan som jag har fast hon fick en vit) och en Ipod nano. Den bortskämda lilla dretungen.. ;) Nu känner jag att jag börjar somna om så ska kanske ge efter och sova nån timme eller två..? Eller läsa? Eller gå upp? ( beslutsångest (; )

Hörs senare!
Pussar ♥ // Linnea


01.09

Det hände inte så mycket ikväll för Kajsa var tydligen tråkig enligt mina anonyma källor, så den här kvällen var nog inte den roligaste i mitt liv.. Idag har jag varit på köpcentret. Träffade på Lisa och Fanny och så köpte jag en sjal/halsduk som nog är skön att ha nu när vintern är på väg, suck.. Men nu är det nog dags för mig att krypa till kojs, har mycket att göra imorgon. Vi hörs då!

Pussar ♥ // Linnea


Cubus 129:-




                           
såhär kul hade jag ikväll -.-


KAJSA !!!

Jag var på centret förut och köpte ett par shorts från bikbok för 299:- och en tröja från cubus för 199:- ? + ett par örhängen för 59 :-, borde egentligen inte shoppa något på ett bra tag för då räcker inte mina pengar tills jul och london och skolresan + IDOL. ( som jag och emma ska på när det kommer till Karlstad )
Men jag tar kort på det imorgon och lägger upp det då för jag orkar inte göra det nu.

Men är det någon som vet när fotbollsavslutningen är imorgon ? skulle behöva veta det faktiskt :D

Tv på lördagar är inte alls bra för det finns aldrig något bra att titta på, och en kväll utan tv är ingen kväll alls, eller nåt.. hehe :) Det var väl allt jag har att skriva just nu så jag säger godnatt :) // Kajsa :*

kärleksmums..

Sitter i köket och hjälper mamma att baka kärleksmums. Har varit på centret och köpt present till lillsyrran *shh*. Jag ska nog snart gå upp och packa in det.. Usch, hatar det för är verkligen världelös på det. Förresten, nån som vet när vi ska betala in till London? Need an answer, please :) nu ska mamma tvinga mig att pilla kyckling. NOOOO! Rädda mig nån? Nej, nu ska jag slänga iväg ett sms till Emma och fråga om nåt händer ikväll :)
See ya later!

Pussar ♥ // Linnea


Bababababbiing

Jag testar tidsinställt inlägg igen :)

Jag har nog nästan bestämt mig vad jag ska gå för gymnasielinje.  Det blir nog Media eller Estet, gillar att ta kort och sånt och då tror jag att det blir bäst :) har gjort massor av gymnasietest också och då har jag fått ett av dom så.
Fick hem en jätte bra tidnig som jag har läst hela morgonen.
 // Kajsa :*

stopp och galopp!

Hellu! Vaknade för ungefär en timme sedan. Måste gå och städa nu men orkar inte resa mig ur soffan.. Är verkligen trött efter en veckas hårt arbete, men tid för vila har man ju tydligen inte. Men kan ju lika gärna städa för det går inget bra på tvn. Föutom cirkus möller :) men ska dra nu, hörs!

Pussar ♥ // Linnea

Jag går ner i min källare där lever jag sällare ......

Nej nu börjar klockan bli mycket och jag får hitta på nått snart.. Hade tänkt att gå ett varv på centret idag men då behöver jag skjuts för jag orkar inte gå.. kanske ska färga emmas hår men det orkar jag inte göra nu + att jag vill på centret först och då blir det säkert jätte sent jag kommer färga hennes hår. Får se hur jag gör :)
Blä imorgon är det fotbollsavslutnig :( funderar på att glömma bort att det är för det är så tråkigt . Men jag måste väl gå dit...
 Bilder som jag tog imorse när jag hjälpte mamma att städa i källaren, eller jag provade gamla kläder istället det är såå mycket roligare :)




När jag tog bilderna så hade jag nyss vaknat så såg ut som ett troll därför tar jag bort fejjan :) // Kajsa :*

Tidsinställt !

Testar ett tidsinställt inlägg nu, hoppas det funkar :)

Det här åt jag igårkväll, riktig gormemiddag :) en shell sallad blir det när ingen hemma orkar laga mat.
Jag kan ju säga att jag somnade efter idol och så aknade jag när det var utröstning sen gick jag och la mig :)


Trött å sleten !

                              Varför syns inte våra senaste händelser när man går in på bloggen ?

det känns som det krolnglar massor på bloggen justn nu :S det är nog föratt vi har uppdaterat så himla lite men sanningen är den att jag vetkligen inte orkar skriva nått efter att jag kommit hem från praoen, det är jobbigt att gå upp klocken 6 varje morgon och sen jobba hårt. Dom andra praoplatserna jag har jag inte slitit så hårt..
i sexan så var jag på mitt gammla dagis här i töcksfors, då hade jag dom som var 1,5-3 år det var väl kanske ganska jobbigt ändå. men ifjol så var jag på shell/7-eleven och då hade jag inte värst mycket att göra :D
På prior så har vi inte vilat en sekund, förutom idag för då var vi på lagret och då hade vi inte så mycket att göra eftersom vi inte fick köra truck "( Men till sommaren år vi 16 och då får jag göra det, måste bara ta truckkort först.

Jag tog inte så många bilder  men kan lägga upp dom jag har tagit iallafall. vi försökte ta ett kort på vad vi hade på oss flera gånger men varje gång vi skulle göra det så kom det ner folk till vårat omklädningsrum och då ville vi ju inte ta kort, hade sett lite mesigt ut kanske :)

Mobil bilder


vi fick lite stora kläder så vi såg ut som små myror i stora plastpåsar :)

Jag trodde jag tog flera bilder med kameran men det gjorde jag inte !
Men nu ska jag ta fredan som alla gammlingar säger, Godnatt //Kajsa :*


17.15

testing, testning.. Varför kommer det jag skriver inte upp? :(


Jaja, nu ska jag nog baka kladdkaka och träna på prov. GILLA! (kladdkakan) Sen ska jag väl inte göra så mycket.. Ta en dusch kanske.. Eller läsa.. Eller sova.. Alternativen är många :) Vi hörs!
Pussar ♥ // Linnea



Massor av dagar i ett !!

Heej :)

Jag orkade inte blogga igår, eller det gjorde jag visst det men vi hade inge internet så jag satt inte vi datorn på hela dagen :) stolt
vi jobbade iallafall med salladkyckling idag med, fast vi egentligen skulle vara någon annan stans, ingen aning vart . Så kom chefen och frågade oss om vi ville jobba på salladskyckling en dag till,(säger inte att det här är Linneas fel men det är det )och eftersom linnea sa att det gick bra för henne så kunde inte jag säga nej, eftersom  jag inte vill var helt ensam på en stor kyckling fabrik där 50% talar norska och 40 % typ arabiska,polska thailändska och massa mer språk sen 10% svenska.. så nej tack, det fick alltså bli att pilla kyckling en dag till.. Men imorgon då ska vi göra något annat och det är tydligen jätte kallt där vi ska vara, så det får bli dubbelt av allt !!
Vi har värsta snygga kläderna på oss, tänkte ta ett kort på hur vi såg ut förut men då kom det folk och då vill jag inte ta :$ tar imorgon istället när vi förhoppningsvis har lite snyggare kläder och slipper hårnät :)
Mamma har massvis av sysslor till mig, få se till att göra dom innan jag duschar :) Bloggars bloggpolers :) //Kajsa :*

22.20

Hejsan! Tre dagar på Nortura har sugit musten ur mig. Är driiitatrött och lukten bränner i min näsa.. Jag tittar lite på När lammen tystnar, samtidigt som jag läser The Twilight Saga: Breaking Dawn. Nu är det femte gången jag läser den, hehe.. Men nu är det slut på reklam så ska återgå till tv'n :) Ha en bra natt och sov så gott :)

Pussar ♥ // Linnea

Snurrar i min skalle ;)

Seriöst det enda jag har i min skalle är kyckling, jag har till och med kvar lukten i näsan, känner den vart jag än går och det får mig att må illa. Men jag ska gå och lägga mig efter lite sällskap och hoppas att jag måsr bättre då också att jag har en lite positivare instälning vilket får svårt att tro det men man kan ju alltid hoppas iallafall :)


Nu är reklamen slut :) Godnatt :' // Kajsa ♥

21.50

Skulle titta på Vänner förut och tänkta " jag kan ju blunda i reklamen och så hör jag när det börjar igen" icke sa nicke.. Vaknade en timme senare av att pappa ropade på mig. Har precis tittat klart på en film och ska snart gå och lägga mig. *GÄSP*



Pussar ♥ // Linnea




Haha, bara erkänn Kajsa! Du ville inte att jag skulle synas ;)



Hjälp

Jag försökte fixa headern igen.. men Jag vet inte hur jag fixar såatt bilden blir stor :S Linnea syns ju inte :(

Ni anar inte hur tråkigt jag har !!


ny duschad fräsch (Y ont i huvudet (N

Prior imorgon (N

Mamma gör kyckling sallad som jag ska ha imorgon (n (n (n (n men ändå lite (Y

Jag vill ha kläder !!

Bara föratt jag tycker synd om mig själv så kollar jag på massor av kläder och hoppas att mamma går med på att beställa lite av det också :)
$






hon gick inte med på det så jag får helt enkelt bara ha det som lite ögongodis.. eller vad man säger XD
// Kajsa

KYCKLING !!

Kom hem från prior för ett lite tag sen och fyy f*n... skulle göra det mästa föratt prao på nått annat ställe. vi har plockat kyckling hela dagen och mina ben är helt slut, för det är inte många minuter jag har suttit ner idag :S
Vill inte ens tänka på att jag ska upp halv 6 imorgon och göra exakt samma saker som idag.. inte roligaste dagen i mitt liv kan jag ju säga..
Vi hade på oss vita byxor en rock som gick ner till knäna och hårnät.. ni kan ju bara föreställa er hur snygga vi var. Vill prao någon annat ställe.. vi hörs när jag är på lite bättre humör :) // Kajsa :*

jaaag dööör...

Min kropp! Är så sliten i min lilla kropp. Jag och Kajsa har stått och pillat kyckling hela dagen. Det finns värre saker att göra faktiskt men nu är jag trött. Ska äta, duscha och sen dööö. Ha en fortsatt bra dag :)

Pussar ♥ // Linnea

prao..

Imorgon drar praktiken igång. Är inte riktigt taggad med tanke på att jag måste gå upp halv sex.. Idag har jag inte kunnat skrivit något för pappa gömde datorn! Har inte gjort så mycket idag, läst eclipse.. Tror det är allt :)
Nu MÅSTE jag verkligen gå och sova annars kommer jag inte ta mig upp ur sängen imorgon.
Sov sött :D
Pussar ♥ // Linnea

Prior...

Linnea klagar på att jag är dålig på att skriva inlägg, men tycker att Linnea har vart ganska dålig på det idag faktiskt !

Men USCH och FY åå BLÄ, ska ju göra första dagen på praoen imorgon, jag&Linnea ska praoa på kyckling fabriken i norge, jag är inte alls sugen på det men jag vill ha sommarjobb där för man tjänar ganska mycket pengar. och tänk vad underbart att ha massor av pengar när man ska börja på gymnasiet..
Måste gå upp klockan halv sex imorgon för skjutsen till norge går tjugo över sex, vilket är väldigt tidigt för jag klarar knapp gå upp klockan 7 när det är skola, det är fruktansvärt jobbigt.

Jag är faktiskt lite nervös för jag vet inte vart vi ska gå eller vad vi ska göra?
vad vi ska ha på oss. varma kalla kläder ?
och går jag och lägger mig nu kommer jag inte klara somna eller vakna imorgon...
vill jag ens ha sommarjobb där ? kanske är jätte tråkigt :S
Har ingen aning just nu.. får iallafall gå upp och göra iordnig kläder och lite mer saker tills imorgon så slipper jag det på morgonen :)
Godnatt, sov gott // Kajsa :*

Slappis outfit :)


Dagen vill Ha :)

Jag har verkligen inte gjort ett piss idag :S hade planerat dagen typ men orkade inte göra något av det...
Så har sett på tv sett på lite mer tv suttit vid datorn varit ute och gått. Det är allt.
Bilder på dagens vill ha :)

slappt och snyggt :)

Använder inte klackskor men dom här är så grymt snygga.. nästan så
att jag vill köpa ett par bara föratt Men skulle aldrig använda dom så det
 är bara onödigt "( på skolan kan man inte ha dom iaf ..

Inget att skriva om :S

Tjatja Bloggen :)

Har nyss börjat läsa "The Last Song" på engelska :s kommer ta minst två år för mig att läsa ut den :)
Men när jag hade börjat läsa den så fick jag faktiskt lite ågenst för har knappt läst något i Utvandrarna så jag läste två sidor, kändes mycket bra :D

Ska snart gå ut och gå med mamma sen blir det kanske en sväng till centret..
Ha en bra dag //Kajsa :*

Titanic

HEY! Har precis tittat klart på Titanic och tänkte sätta på en ny film. OCH FYI KAJSA, jag vaknade kvart i tolv ;) Det var såå sjukt kallt ute när vi var ute och promenerade.. Hade stegräknare och gick 20600 steg, har ingen uppfattning om det är bra eller dåligt.. Har inte speciellt mycket att skriva bara att jag är irriterad och sur.. bläää..
Höres! Pussar ♥ // Linnea


Sjuk eller ? :S

Heej :)

Jag har verkligen inte orkat vara inne på datorn idag,måste vara sjuk eller nått :) men nu är jag ju det så lika bra att slänga in ett inlägg, eller hur ?

Vi skulle ju egentligen gå ut och gå klockan 13,00 men Linnea vaknade ju inte förens tp 13, så då var vi andra tvungna att vänta tills hon blev klar :) Men det gjorde inte så mycket faktiskt :) Jag gick ung 1 mil och 5 km, för jag vlle ha Kina Puffar så därför gick jag hem och hämtade pegar och sen tillbaka till Töcksfors igen, och nu är Kina Puffarna slut :S får bli en lång promenad imorgon med tror jag..

Nej jag vill på Centret imorgon så ska försöka ta mig dit, men det är så tråkigt att gå själv.... Får fråga nån kanske :)

ska sova nu iallafall. GODNATT //Kajsa :*

Lördag 14.05

Morsning Korsning :)

Vaknade före 12 idag men var inte uppe ur sängen förrän halv ett. Ska gå ut och gå en promenad sen men före det måste jag packa upp ( har inte gjort det än :S ). Till frukost åt jag american pancakes som var dränkta i chokladsås, mums! 

Vi hörs sen.
Pussar ♥ // Linnea 

TIMME

Heej bloggen :)

Just nu sitter jag och tittar på en ur dålig film.. Men har man börjat kan man ju inte sluta titta på den :)

Om en timme så ska jag ut och gå med Linnea& Emma hoppas bara att Linnea har vaknat annars blir det ju inge promenad .... Höres senare idag :D /Kajsa ♥

01.05

WOW! De dök upp.. KLOCKAN NIO. De skulle vara här kl.19.. Tur de håller koll på tiden ;) Nu ska jag gå och lägga mig så ska jag försöka att somna före halv fem :S och gå upp före halv tre imorgon eftermiddag.. :$
Sov så gott :)

Pussar ♥ // Linnea

linneas place :)

dUGKAN VARA LUGN LINNEA VI ÄR HÄR NU TVÅ TIMMAR SENA MEN DET GÖR VÄL INGET ? HAR NYSS TITTAT PÅ IDOL, DANIEL VAR DÅLIG IDAG,MEN SÅÅÅ SNYGG :) VE----  VNU SITTER JAG OC LINNEA EMMA TITTAR PÅ THE LAST SONG, VILKET JAG REDAN HAR SETT ETT X-ANTAL GÅNGER.MEN EMMA HAR ALDRIG SETT DEN SÅ MAN FÅR OFFRA SIG LITE FÖR SOINA ÄLSKADE VÄNNER ...BLOGGAR FRÅN MOBILEN SÅ DET ÄR DÄRFÖR DET BLIR LITE KNASIGT NÄR JAG SKRIVER :/ HÖRS IMORGON // KAJSAKOO 

sega vänner?

tjena. Sitter och väntar på Kajsa och Emma. De skulle varit här för ca en timme sen.. kul? nej. Nu får de faktiskt palla sig hit nu annars får de inte komma hit alls.. :(

pussar ♥ // Linnea

fredagsmys!

Heeejsan :) Träningsvärk i rumpan efter gårdagens promenad : check! Har varit vaken i kanske en och en halvtimme.. Lider av jetlag :( Har precis ätit frukost/middag skulle jag tro.. Idag blir det fredagsmys med film och tyvärr Idol.. (inte ett stort fan av det..) Men blir kanske överraskad och börjar gilla det :) Nu ska jag städa, buhu.. Måste åka in till köpcentret också. Får se om jag hinner det.. Vi hörs senare :)

Pussar ♥ // Linnea

pictures :)

Lite misslyckade hoppbilder !!





ignorera dom fula minerna :)

Lite andra Fina bilder :)
  


Burrr ..

Dagens outfitar :))


en väldigt ful dagens outfit bild men. det var en av dom bästa hoppbilderna :)
Kom iallafall nyss hem från en mysig promenad med Linnea, det var riktigt kallt ute idag :S skulle inte ha gjort något men en extra tröja faktiskt :) Men visst ser vi sportiga ut ?

Det verkar som attlinnea har haft det bra i New York, suck... Jag vill också utomlands till nått varmt ställe , när vi åker till London så kommer det ju att vara kallt och slaskigt, och det är inga julskylltningar då heller, eftersom vi åker efter jul... Men det är ju ganska bra också för då kan man bara shoppa till sig själv.... //Kajsa :*

17.00

Tjenixen! Har precis kommit tillbaka från promenaden med KajsaBajsa. Det blev mycket prat och hoppbilder ;) Det kändes inte speciellt kallt när jag gick till Töcksfors men det kändes sen när jag kom dit. Vill tillbaka till USA för där var det VARMT! :D Ska nog ta en varm dusch nu och sen träna på prov, lyssna på musik och städa.. Usch :( NOT something I like..
Vi hörs! Pussar ♥ // Linnea


Central Park, New York :)



goood morning!

Hejsan! Hur är det? Jag vaknade för en timme sen och har precis ätit frukost/lunch bestående av makaroner och ketchup. Om cirka 20 minuter ska jag dra iväg mot Töcksfors och möta upp Kajsa så ska vi ta en liten promenad. Men har massa att göra innan så jag kommer var tvungen att springa till T-fors istället för att gå + hittar inte mina löparbyxor så jag får väl gå naken. Vilken syn, haha.. Nejdå, ska fortsätta leta efter dom och sen ska jag snöra på mig mina nya Reebok EasyTones :D De är skitgoa :)
Vi hörs senare.

Pussar ♥ // Linnea

Måste dra !!

men nu ska jag springa iväg till mormor och morfar hon sa att vi skulle äta två men ändrAde planer, så får dra :)

 Efter middagen så ska jag gå ut och gå en sväng med Linnea. har ju inte träffat henne på en vecka, ska bli kul att se henne igen :D Jag tar på mig mina nya spingartights så blir det inte lika jobbigt att gå. säger vi ;) Men jag måste dra nu hörs när jag kommer tillbaks från prommenixen :) //Kajsa :* 

Mommor&Moffa

Det blev rikgtig fint väder ändå, tummen upp för det (y
Ska snart springa iväg till mormor och äta middag, tummen upp för det med (y. bästa med att äta mat där är att man får bestämma vad vi ska äta själv. oftast blir det bacon och potatis.. gott gott gott :D


Mornmorn

Godmorgon :)

Jag vaknade för ett litet tag sen och just nu sitter jag och äter frukost :)
Riktigt goda ciabatas med ost och gurka och ett glas juice..


Ska kanske ut och gå en sväng med Linnea sen, får se hur vädret blir :) har inte vartute idag men det ser kallt ut och det är ingen sol "( Men blir säkert en promenad ändå eftersom linnea har köpt sig ett par easytones... fuskis :) // Kajsakooo

bläää

jag blir tokig.. när jag skriver ett inlägg så kommer det inte upp och då skriver jag ett nytt och då kommer båda inläggen upp och så går det inte att ta bort det ena..!! :@ tur att man är så hiimla teknisk ^^


NU SKA JAG SOVA, GODNATT! pussar ♥ // linnea


00.45

morsning :) borde gå och lägga mig men är inte så trött.. Funderar på att ta en av mina nyinköpta böcker och börja läsa men denna beslutsångesten.. det blir väl att förlita sig på ole dole doff :)

mina bokval :


ANNA KARENINA av Leo Tolstoy


MY SISTER'S KEEPER av Jodi Picoult


DEAR JOHN av Nicholas Sparks



Sov så sött så hörs vi imorgon :) pussar ♥ // linnea

Faan!

helluu! skrev ett inlägg men det försvann.. jävla dret! Iallafall, har precis kommit hem New York. Det är så sjukt coolt, kan inte fatta att jag har varit där. Har bott i Bridgeport, Connecticut och hälsat på min syster Julia som går på college där. På torsdag så var jag med på en av hennes lektioner och sen så sov jag i hennes studentkorridor tills på fredag. Riktigt coolt, precis som på film :) Dagen efter (lördag) åkte vi ut till Long Island för Julias lag spelade match där (fotboll). De vann med 2-1 :) Det blev riktigt spännande där på slutet. Sen på kvällen åkte vi in till New York och gick på Times Sqaure. C-O-O-L-T! Sedan spenderade vi söndagen och måndagen i NYC och turistade. Varit vid the Ground Zero, Empire State Building, Flat Iron och massa sånt :) Det har varit en helt fantastisk resa och jag åker snart tillbaka! Lita på det! :)


enjoy the pics! ;) pussar ♥ // linnea






times sqaure


ground zero


flat iron


empire state building

shopping :)


närmre bild..


kunde inte låta bli :P


closer pic..


var tvungen! NU BLIR DET FEST, KAJSA!! :D


två outfits

Två st nya Outfits som jag gillar :) Ni hittar massor av snygga kläder på  http://nyheter24.se/modette/

Jag vill ha ett par skinnbyxor, men hittar inga "(

Gillar den gär outfiten men jag tror inte att jag skulle satt på mig det :)) men Grymt snyggt är det :D

Heeeej :)


Satt och väntade på att mamma skulle bli klar inne på banken.. det kan vara ganska tråkigt ibland faktiskt, därför är det alltid bra att ha med sig kameran :)

Pratade (smsade) med Linnea förut och hon är på hemväg och lever, ingen flygplanskrasch här inte.. vilket är bra för vem skulle jag blogga med om hon försvann :) Nej då hade nog inte bloggat alls då skulle jag tro ... Men hon satt iallafall fast på gardemon för dom kom inte inn i bilen, så dom skulle tydligen slå sönder rutan men jag tror dom klarade sig ändå :) ser framemot bilder på ALLT Linnea har köpt i New York :D

Tog kort till passet förut och det var blev hemsk kortet.. bättre än det jag tog för 5 år sen iallafall :) ( har växt 20 cm på 5 år, inte dåligt ) men  Jag har inte växt överhuvudtaget sen 7an vilket är 3 år sen så :S
Puss /kajsa :*

Shopping

Heej igen :)

Vaknade kl 08,00 imorse för jag och mamma hade bestämt att vi skulle åka till Charlottenberg kl 09,00 men så var mamma tvungen att åka till vårdcentralen hav 11 sen skulle hon på banken också..Men det gjorde inte så mycket för det är exakt samma affärer som här i Töcksfors, var egentligen bara H&M som jag skulle in på... Men man blir verkligen irriterad näs man har kollat ut hur mycket saker som helst i katalogen så finns inget av det i butiken. Men jag köpte lite saker iallafall, inget jag hade kollat ut tyvärr. men jag är nöjd ändå :D  Kommer lite bilder nu :)


Baslinne 79:- ( H&M )

Blus 199:- (H&M)

36:-/st (H&M)

Ring 29,50:- ( H&M)

BH 179 :- (H&M)  Lösnaglar 85:- (Cubus)





Jacka 1000 :- ( JC )

Godnatt



Jag kan lägga upp flera bider någon annan dag men just nu är jag allt för trött. Ska gå och lägga mig nu för imorgon ska jag upp kl 8,00 kl 09,00 åker nämligen jag och mamma till charlotten berg och shoppar lite :) (finns exakt samma affärer som i Töcksfors menmen ) sen så ska vi åka till Arvika så ska jag ta ett nytt pass, kanske inte bloggar innana jag åker men lägger iaf in ett inlägg när jag kommer hem :) // Kajsa :*

Frustrerad !!

Nu har jag förökt igen att fatta saker på www.designadinblogg.se  men jag förstår inte :( prövade göra en header men jag får väl helt enkelt inse att jag inte är tillräckligt bra på datorer. men asså det är vekligen kompliserat. Får göra det tillsammans med Linnea någon dag när hon kommer tillbaka, vilket är snart :) jag vet inte om hon kommer hem på onsdag eller natt till torsdag, får bara vänta och se när hon kommer helt enkelt :)

Har tagit massor av bilder idag så har jag registrerat dom det är väl i princip allt jag har gjort idag. så nu ska jag fortsätta att göra ingenting :) hejsvejs //kajsa :*

Billys Pann Pizza

Eftersom Mamma inte är hemma så var jag tvungen att laga mat själv och då fick det bli
Billys pizza alla Kajsa.



Är den någon som skulle vilja ha en 3 rätters måltid av mig någon gång så är det bara att ringa :)

15,57

Ni anar inte hur tråkigt jag har just nu .....

Hade vart perfekt med en till kajsa så jag slapp vara ensam :)
JAg ska ta mig lite frukost nu tror jag, börjar faktiskt bli lite hungrig.
Hej så länge. /Kajsa :*

Outfits

Ni kanske tycker att detär ganska tråkigt när jag bara skriver om vad jag gör under dagen så lägger jag upp 3 outfits som jag gillar och vill ha.

H&M Scarf, H&M Basictop, H&M Leather Pants, Dna Wedges



American Apparel Riding Pant, Vintage Ruffle Blouse, H&M Wool Hat, L.credi Bag
Finns massr av snygga outfits på http://lookbook.nu/#more gå in och kolla :))

2010-10-12

Heej !!

Har nyss vaknat, och sitter och funderar på vad jag ska hitta på idag ? alla min kompisar är bortresta.. hälften är i karlstad och en i New York, suck. Mamma slutar inte förens sent så henne kan jag inte heller umgås med.
Jag får helt enkelt sitta hemma själv i soffan och glo på tvn precis hela dagen. Men det vill jag inte göra. Hjälp mig att komma på nått kul !!

Måndagkväll :)

Idag har jag gått massor.. först så gick jag en promenad med emma och vi gick väl typ 12,40 och var tillbaka vid 14 tror jag. vi satt dock väldigt länge vid bryggan bredvid centret men det var ju inte så värst länge. När vi kom tbks så åt vi upp chokladbollarna som blev kvar från igår. När emma skulle hem  så följde jag henne en bi och när jag ändå var påväg hem själv så kunde jag lika gärna gå och möta mamma som var ute och gick metittar på Ulld dogisarna :)

Nu sitter jag iafall och tittar på Ullared :)
Ska till Charlottenberg på onsdag tillsammans med mamsen. så jag har kollat in massa saker i H&M katalogen nu som jag gärna vill ha. hoppas bara dom finns där också. vi ska nämlingen skaffa pass till mig eftersom vi åker till london 4 Januari, eller ? Hittade tyvärr inga av dom sakerna jag ville ha på hemsidan så blir inga bilder på det. Tar kort när jag har köpt det istället, om jag hittar det vill säga :) Nu ska jag fortsätta mysa med masen :) //Kajsa:*

12,26

Godmorgon :)

Vaknade av att mamma ringde mig kvart över tio imorse bara föratt hon ville att jag skulle släppa ut hundarna, men när jag väl hade gått upp och skulle släpa ut dom då ville inte dom gå ut...Irriterad.

Men nu ska jag iallafall gå ut och gå med Emma men hundarna får stanna kvar, undrar hur glad mamma blir på mig då :) sen ska vi äta av mina goda chokladbullar :) vi hörs senare // Kajsakoo :*

Helgen :)

Godagens sötisar :)

Kan ju bara berätta att linnea ska gå och röja i New York hela dagen idag.. (hon är några timmar efter oss men ) och jag är inte alls avundsjuk, är inte avundsjuk på alla som åker utomlands den här veckan heller,verkligen inte...

Men nog om det. har inte bloggat på hela helgen, men det har liksom inte hänt något så det är inte så kul att läsa om vad som har hänt :) Var iallafall hemma hos Lovisa i fredags och sov över tills på lördag. eller vi sov inte så himla mycket. låg och tittade på Dear John tills klockan tre, och vi låg och grinade som grisar förutom emma då, hon låg bara och skrattade åt oss som gråt "( hon är en riktig film förstörare :)
 det är verkligen en film som jag rekomenderar er att se :) tyvärr så vet jag inte hur man laddar upp videoklipp, så om någon vet så får ni gärna berätta hur man gör. Filmen är så himla bra  !!
Var iallafall trevligt hemma hos Lovisa förutom att emma skulle absolut sova i sina sidenpyjamasbyxor. så det blev riktigt vartm. Vi låg nämligen 4 tjejer i samma säng. trångt och myspys :) PÅ dagen så Var vi väl ganska trötta så vi Lovisa fick göra en härlig frukost till oss.. Bra frukost är en bra start på dagen :) vilket jag behövde för jag red på Lovisas häst sen innan vi åkte hem, gick på travskola när jag var liten men då var det små hästar så det var inte lika läskigt då, men det var kul så det hade vart roligt att ha fortsätt med travskolan några år till, då hade jag nog vart en riktig naturbegåvning. det var lite små läskigt när inte hästen gjorde som jag ville, den tittade bakåt hela tiden och massor då blev jag lite små skrajj :) När jag kom hem så tog jag en promenix,sen tv :)

Idag vaknade jag kl 08,30 tidigt jag vet men jag klarar inte sova länge när jag är ledig . vet inte vad det är för fel på mig. Men gick allafall ut på en uppfriskande promenad med mamma och hundarna :) Sen så blåste ja löv från framsidan, det tog typ2 timmar tror jag. men då åt jag mat också. Nu har jag bakat chokladbullar och sak sätta mig i soffan och tjockaupp mig lite till :) hörs när jag har något lite roligare att skriva om :)


Myskväll

Heej bloggen :D

sitter hemms hos LovisaFisa just nu med Emma och Fanny :) kanon är det. tittar på idol och myser med dom 3 flickorna. Eller omogna tjejer kanske man ska säga. nu ska jag byta från att äta chips till klementin :) nyttigare och godare. Väntar på att Daniel ska sjunga i idol, han är snyggsnyggare snyggast ..får ögon orgasm här alltså.
men nu ska Weise sjunga och han hatar jag, han är en sådan matcho litet pöck, och han tror att han är något. men det är han inte för DANIEL IS THE SHIT. Men nu ska jag mysa vidare och dreggla över daniel the boy toy :)
 

Pengar :S

Heeeej alla goa glada läsare :) (det är inte så många men det räcker för mig)

Sitter och tittar på "lyxfällan" just nu och det är sjukt vad mycket krediter och skit dom har ... dom här var till och med tvungna och låna av sin 19 åriga son (som var helt okej snygg) sparpengar... Jag ska aldrig bli vuxen tänk vad mycket man måste tänka på egentligen, puhh...

Torsdagar är bra Tv dag, först så är det superstars (fast sista programet idag) sen så är det Robinson lyxfällan också är det Kenza&Tyra Show ... så därför är det bra att ha en tvsak som man kan spela in på. vilket vi har (y)
Fast det som inte är bra det är att vi har engelska prov imorgon och jag har ingen aning om vad man ska träna på egentligen så jag körde på det att inte träna på nånting alls, får se hur det går egentligen. :S
Får läsa imorgon när jag kommer till skolan. Matte prov har vi ju också :S shit det måste jag kolla igenom en gång med.. Ska titta klart på lyxfälla sen kolla på Kenza&Tyra show,duscha efter det kan jag läsa på mer :) hehe

Vi bloggas imorgon bloggpolers :* //KajsaKooo


16,04

Jag bloggade inget igår satt och övade på ett f*ucking j*vla F*tt Fysikprov hela dagen som det gich hur kasst som helst på ... Blir glad om jag får G .....  Skriver iallafall ett inlägg idag. måste träna på engelska prov och läsa lite på matten idag ...
jag vet inte riktigt vad jag ska blogga om, känner att det blir väldigt tråkiga inlägg "/ men det blir bättre när Linnea kommer hem igen för då är inte jag ensamn om att  skriva saker :)

Har vart ganska tråkigt på skolan idag (tråkigare än vanligt alltså) idrotten var grymt jobbigt ... vi spranga allt vi kunde ett halft varv gick ett halft sprang allt vi kunde ett halft och gick ett halft och det gjorde vi i FEMTON minuter. det är fruktansvärt länge. vi lekte också kycklingarna&vargen. Men imorgon bli det bättre hoppas jag vi ska nämlingen spela fotbollsmatch mot 9:a då. hoppas vi vinner :)

Bara en dag kvar av skolan nu då sen så är det höstlov en vecka och prao en vecka vilket betyder att VI SLIPPER SKOLAN I TVÅ HELA VECKOR !!!

 
//kajsakoo


väntar och väntar :)

Hello! Nu är klockan mycket så jag ska snart gå och lägga mig i några timmar. Ska förmodligen åka till flygplatsen vid 2.00 så får väl gå upp runt 1.00. Trooor att jag har packat klart, jag ska ändå inte ha med mig så mycket, men hade tänkt att ha mycket med mig hem ;)Dagen har väl varit bra, fick VG+ på historian och nutidsorienteringen skiter jag faktiskt i hur den gick.. Jag blev också klar med bildinlämningsuppgiften som Kajsa är snäll och lämnar in åt mig imorgon. Det är tur att jag har henne ;)  Har inte så mycket mer att skriva förutom att jag hoppas att ingen kommer sakna mig för mycket och att ni får ha en gôrbra vecka så höres vi :)
(Kajsa, du behöver inte sakna mig för mycket, jag kommer snart hem igen (; )

HA EN BRA VECKA!
pussar! // linnea


bild från sommaren -10 ♥

22,38

JAG SKULLER BARA SKRIVA GODNATT OCH ATT JAG HOPPAS ATT LINNEA FÅR DET BRA I NEW YORK :) SAKNAR DIG REDAN :) SKRIVER IMORGON NÅN GÅNG ... HÖRS DÅ :)<3 /KAJSA ♥

Heeeej :D

Heeeej :)
Imorse så hade vi nutidsorientering och det gick väl inte så bra gissade på typ hälften av alla frågor ... (kan inte vara meningen att små barn som vi sak kunna sådana frågor XD ) sen så hade vi A-delen i matten och det kändes riktigt bra B-delen kommer därimot gå riktigt riktigt dåligt :)
Så fick jag Vg på historia provet också (y) (NÖJD) När jag kom hem så satt jag och skrev en sammanfattning på fysiken, jag förstår verkligen inget så måste ha hjälp ? :)
Om 2 timmar så börjar Desperate Housewifes och det måste jag se ... har dock inte tittat på alla sesonger men det är bra ändå :)
Inatt så åker Linnea till New York (utan mig :@ ) hoppas du får det kanon (och köper mycket fina saker till din partner) och du behöver inte tänka på mig när du är där :* saknar dig redan :(  // Kajsakoooo :*


Neew York!

Hallå! Idag har det varit fullt upp. Två prov på skolan idag och sen efter skolan var det direkt till Årjäng. Träffade min lilla kusin som nog är världens sötaste bebis! :D Har precis kommit hem. Och inatt drar jag till the Big Apple! Så under tiden får Kajsa styra här, åh herregud... ;) Men jag måste gå och göra läxor, städa och packa färdigt.
Vi hörs om en vecka!
PUSSAR ♥// Linnea



godmorgon :)

godmorgon på er. sitter och äter frukust just nu men ska snart åka till skolan. vi ska ha nutidsorientering nu direkt på morgonenen... dystert.. fast vi ska slå 9a iår som vann alltihopa ifjol föratt dom fuskade. inte okej :P
sen har vi matte prov också ska vi lyssna på fröding...
men jag måste gå och borsta tänderna nu :) hejdå /kajsakooo :*

London

Nu är jag tillbaka från ett 2 timmars långt London möte, man blev bara lite uttråkad där ....
Men jag tror det kommer att bli kul i london också att samla in pengar om man gör något tillsammans, t.ex att fixa en showkväll inte föratt jag kommer vara med och göra nått på cenen för jag suger på sånt.. håller mig i bakrunden ja.
Satt och skrev en sammanfattning till kemi&fysik provet förut sen så lagade jag mat. har haft en ganska tråkig dag faktiskt. finns inte så mycket att göra "( men den här veckan så är det bara massor av prov hela tiden så kommer inte ha tid till så mycket annat ... Snart så börjar "Lite sällskap" och det måste man bara se :)
//KajsaKoooo :*

2010-10-04

tjenamors! Det är tur att vi är två stycken som bloggar för Kajsa påminde mig om väldigt mycket nu ;) Jag ska träna på engelska, matte och sen ska jag packa och städa.. och så är det ju möte om Londonresan som Kajsa också skrev ;) Nu ska jag starta Spotify och och lyssna på lite skön musik medan jag gör läxor.
Hörs!

Pussar ♥ // linnea


Kanelbullensdag

Idag är det kanelbullens dag, så vi bakade kanelbullar på hemkunskapen, det var gott men sommar korven smakade inte helt okej, kan bero på att jag tycker varken om ris eller falukorv. Idag har vi tagit skolkort, sista skolkortet någonsin på Töcksfors skola. Vi bestämde skoltröjorna idag också och dom kommer nog bli riktigt bra får vi hoppas iallafall :) Det märks att vi snart slutar 9an, det är typ 2 månader tills vi sak söka gymnasium och jag har ingen aning om vart jag ska gå eller vilken linje jag vill gå .... PANIK !!

Imorgon så har vi matte prov så kanske bore läsa lite på det så att jag förstår, hänger inte riktigt med på lektionerna. så måste jag träna på kemi och fysik provet också, borde börja med det nu för kl 19,00 så ska jag till fritisgården på london möte.. inte länge kvar tills vi åker nu, tyvärr så ska inte hela klassen med men det blir nog kul ändå får vi hoppas :)
Men ska gå och träna på matten nu så vi bloggas ;) // Kajsakooo :*

Lite bilder från dagen.



dagens outfitar  !!

Tränade på smilet inför skolfotot ;P

Linnea&Emma :)

Gaaah!

hej igen! har varit i årjäng nu på kvällen och hämtat lillasyster och en resväska. Nu sitter jag här och är så jävla förbannad på att vår klass är så fruktansvärt tråkig.. Det var meningen att vi skulle ha ett roligt skolfoto i år med spex och sånt, och vad blir det? Alla ska ha på sig svarta byxor och vit tröja! SÅ TÖNTIGT + att jag inte har något att ha på mig.. :@

Tror det är dags att sova nu så får jag hoppas att jag är på bättre humör imorgon..

Pussar // Linnea

Jag och Kajsa
                                              ♥

19.56

En bild på vad jag köpte på centret förut kommer här :)
 
Det var 25 % på allt man köpte på kappahl idag så jag passade på att köpa lite saker :)

Också har jag målat naglarna till skolfotot imorgon.
Är nybörare så inläggen blir kanske inte dom roligaste men snart så kommer jag och Linnea bli proffs bloggare och då blir det nog lite roligare att läsa :) men nu ska jag titta på Ensam mamma söker, sen ska jag duscha och fläta håret såatt det är lockigt och fint imorgon :) vi hörs då // Puss och kram Kajsa :*

Dagens outfit

  
Min första outfitbild är nu upplagd , det är lite missbildad för det ser ut som jag kissar på mig närsomhelst men det får ni leva med :)


seeeg dag

Hejhej! Är såå trött på skolan.. Har precis blivit klar med hemkunskap- och bildinlämningsuppgifterna och borde ta en titt i matteboken eftersom jag har prov imorgon :( Och SKOLKORT! BLÄ! Och så har jag prov i engelska på tisdag.. Men på onsdag, då smäller det! Då drar jag till NEW YORK! :D Jag ska och hälsa på systern som bor ca 2 timmar utanför New York och jag längtar verkligen efter henne så det ska bli grymt kul!

Det blir den 5:e resan på ett år. I oktober -09 var jag i Cypern, i mars -10 var jag i Egypten, i april -10 var jag i London och i juni -10 var jag i Turkiet :) Det här året har varit grymt bra måste jag säga..
Och jag längtar verkligen till januari då världens bästa niondeklassare drar till London! Det ska också bli väldigt kul! :)

Nu ska jag gå och äta mat för har bara ätit frukost idag.. Är ju inte lite hungrig ;) Ha en mysig söndagskväll!

pussar // Linnea

Söööndag

Det här kommer att bli en riktigt slö och lång söndag. Just nu håller jag på att skriva klart mina bilduppgifter, inte så kul men det är något som måste göras så. Skulle bara skriva om en konstnär egentligen men eftersom jag inte var riktigt säker på om vi fick skriva om den ena jag skrev om så skrev jag en till, onödigt kanske men vad gör man inte för betyget :)

Igår badade vi badtunna och det var riktigt varm och skönt, sen satte vi oss i grillkåtan och myste efteråt så nu luktar jag rök måste egentligen gå och duscha för ska på centret med mamma sen men jag orkar just nu. Usch imorgon har vi skolkort också, sista skolkorten någonsin på Töcksfors skola. blir lite gråtfärdig när jag tänker på det :'(

Ha en bra söndag allihopa :*  // Kajsa

linneas första inlägg :O

hejsan :) ser på inlägget nedan och det ser ju..bra..ut? haha.. igår badade vi i en badtunna och sen myste vi i kåtan bredvid, kul var det! är nybörjare på det här med att blogga så har inget att skriva..

pussar // linnea

skojjskojj

TJENARE BLOGGEN :) JUST NU SÅLIGGER LINNEA OCH LÄSER "LINASK KVÄLLSBOK" OCH JAG SITTER OCH TITTAR PÅ :::... SUPER KUL ÄR DET ,VERLKLUIGEN :) IKVÄLL SÅ SKS VI BADA BADKTUNNA MED NÅGRA POLERS . OCH DRTET SAKA BLI SUPER MYSIGT :). HOPPAS JAG IALLAFALL :) SKRI+ HEJ DÅ SÅLÄNGE :))))) 

Kajsa&LInnea


Välkommen till min nya blogg!