sommar <3

Jag tittar på termometern som står på -19.. Sommar.nu.tack.












Tatto ...


Jag får inte tatuera mig föräns jag är 18 år men jag tycker att dom här två är fina.. skulle nog helst vilja ha första .. ser dock inte vad det står men den är fin iallafall :))
Jag hade inget annat att skriva om därför blev det såhär..

!:@#*'!#@*¨!!#

"tränar" på spanska .. Nej det gör jag inte sitter med spanska böckerna bredvid mig .. Men jag rör dem inte .. vet ni varför ?
Föratt jag hatar spanska och har velat slutat sen jag slutade sjuan .. men bara föratt jag ine slutade nu så MÅSTE jag fortstätta.. men jag vill inte kommer få i ig i det ändå.. så vad är det för ideé ? ingen alls tycker jag !! är så jäkla förbannad på allt .. Jag har inte lärt mig ett skit på 2,5 å så tror inte att det gör mg någon nytta att gå ett halv år till !! + att jag är stressad över massa saker för vi har ju show på fredag!! 
Men jag fördriver tiden med massa annat så försöker att inte tänka på allt..



where dreams are made of

Hej hej! Den är veckan är så fullspäckad som den bara kan bli. Imorgon ska klassen till Stora Enso och vi kommer hem runt sex. Då ska alla som ska med till London gå direkt till missionskyrkan där vi ska öva på showkvällen som är på fredag.. Och måste träna på spanskaprov och jag kan inte spanska.. Nästa vecka blir DOCK bra, då har vi bara ett prov. Guuuutt!
Hela eget arbete idag har jag och mina polers jobbat häcken av oss med kostymer till showkvällen, men bra blir det!

Förresten så konfirmerade vi oss i Maj.




Nu ska jag äta lasagne :)

Ha det bra♥

Hair !!

Jag har ett svårt val (är egentligen inte så svårt men )
Sist gång jag klippte mig var i mars före jag konfirmerade mig.. och det är ett bra tag sedan :S därför måste jag klippa mig nu igen för när mitt hår ät ofixat så är det så himla slitet. men jag vill inte klippa mig för jag gillar inte när jag har kort hår ser ut som en köttbulle då .. (gör jag viserligen annars också men ändå)
Bild från Mars

Bild från november

Och det har ändå inte växt så himla mycet om man ränker på vad långtid det var sedan jag klippte mig .. och om jag klipper mig nu så kommer det ta ännu längre tid innan det växer ut igen :S vad ska jag göra ?
// Kajsa

allt från himmel och jord !!

Kom inte in på fb så jag kan lika gärna skriva lite här ..

Hade planerat dagen så perfekt .. men jag gjorde inget eller jo det gjorde jag .. ja sprang men bara i 20 minuter .. (hade tänkt att springa en timma , men det blev så himla jobbigt efter tag, det var nog på grund av alla gifflar jag åt på spelarträffen )  har inte gjort så mycket mer idag .. varit på spelarträff om hur det kommer bli med vårat fotbolls lag till våren .. vet inte om jag är speciellt taggad för det .. kommer verkligen att sakna vårat gamla lag .. (de nya har ingen humor )

Kommer nog inte att blogga så värst mycket under veckan för vi har en show som vi måste ta tag i .. + att vi har det förbaskade sketna spanska provet också .. som jag kommer få ett stort j*vla IG i men det skiter jag i .. för vi kommer ändå att välja bort ett ämna och får jag ig i spanskan så väljer jag såklart bort det .. Har velat sluta sen 7an men Min kära mor har inte tillåtit mig.. spanskan kommer inte att ge mig någon nytta i livet ändå .. :@ blir lite förbannad faktiskt !!

Och shown med .. det kommer bli en kattastrof . jag har ingen aning om vad jag ska göra .. (jag gillar att synas men hatar att prata inför mycket folk och med repliker också :O Jag är som rolligast när jag är spontan XD )
Nej men asså jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på .. jag kommer ju vara så nervös när jag står på cenen att jag kommer att darra och ingen kommer höra vad jag säger : S

Och imorgon så ska vi BADA med skolan oc jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄR taggad inför det .. jag älskar verkligen att bada på skolan .. får man simma flera hundra km och verkligen trängas i den lilla trånga basängen.. och om man har tur så kanske man får känna lite hud av den som simmar bredvid .. NEJ usch och fy ååå Blää jag gillar verkligen inte att bada med skolan det är nog något av det värsta som finns .. Gahhh ..

Som ni kanske märker så har jag inte så mycket bättre för mig och om ni orkar läsa allt så beundrar jag er .. Det står ju inte precis något intressant så antar att alla slutar läsa innan ni kommit egenom halva .. (heter det egenom eller igenom ? ) men som sagt så kommer det att bli väldigt dåligt med uppdatringar från min sida denna..  Men det var allt för mig idag .. och glad första advent .. (så kanske man inte säger men jag gör det nu ialafall )

Godnatt vi Hörs om jag överlever denna hemska vecka !! // KajsaKooooooooooooooooooooo


1 Advent !!

Jag måste bara rätta ill det jag skrev igår.. JAg vaknade 08,30 inte 18,30 som jag skrev.. så nu vet alla det :D hehe

Men jag hade det iallafall riktigt mysigt igår. men eftersom jag inte får tillbaka kameran på en vecka till så tog jag inga bilder. min mobilkamera är världelös så.. men jag kan säker sno någon annans bilder som  var där :D
Men vi skulle ju spela in en film till showen men det gjorde vi ju inte.. för ingen hade en fungerande kamera "8 suck.... Men vi bakade pepparkakor också hade några semleätar tävling.. men jag tycker inte om semlor så jag stod över.. hade ju 'ndå bara vunnit över dem..

Nej nu måste ja ta tag i skolan jag med.. vi har spanska prov tisdag och torsdag och jag vet liksom inte hur jag ska träna på det :S men får börja med det idag.. sen så idag så SKA jag springa på springbandet eftersom jag inte hade någon tid över till det igår...

Men nu ska jag äta en första advent frukost med mamsen och papsen :D:D:D // Kajsa


Lördag :)

Hejsan! Har inte haft mycket till över till datorn idag.
Var hos Emma en sväng förut, mysigt :) Sen drog jag vidare till dÅrjäng för kalas med släkten. Alltid lika mysigt att träffa dom! Imorgon ska jag verkligen ta tag i skolarbete.. Nödigt ont, måste jag säga..
Juste, imorgon är det ju Första Advent! Trevligt värre :) Hörs då!

längtar till jul!♥


Kööss //Linnea

hemma

Kom nyss hem från Ronja.. det var mysigt och grisigt och nu har jag ont i magen. men jag är verkligen för trött föratt skriva något mer så jag går och lägger mig :D godnatt // kajsa

Lördag 10,03

Godmorgon !!

Jag var verkligen trött igår efter promenaden. me jag orkade hålla mig vaken tills idol var slut.. Synd att Linnea åkte ut hon var mycket bättre än Minnha !!

Och som vanligt så vaknar man super tidigt på helgerna.. vaknade klockan 18,30 imorse.. suck.
men så tänkte jag att jag kunde träna lite innan jag ska iväg till emma. men jag vet inte om jag orkar., för måste nämligen till affären och köpa lite saker so vi behöver till pepparkaksbaket sen så måste jag gå tillbaka hem till Emma, så får se hur jag gör med träningen.. men om vi ska vara hemma hos Emma klockan 12 så måste jag göra det nu !!

Ha en bra dag för det ska jag ha :) // Kajsa

Olle Hedberg in my heart XD :)) <3

Tänkte ladda upp ett youtube klipp på olle men jag klarade det inte "( så ni får nöja er med massa bilder.. men spela roll för han är bara hur söt som helst... dregglar :P

Känner jag har en liten fjortis förälskelse i olle känner jag men jag kan inte låte bli :D

Cypern -09

Var i Aiya Napa, Cypern i oktober -09 och det var jättefint där! Vill definitivt åka tillbaka!
'









den här snubben träffade vi faktiskt på. Vi gick förbi honom och han
sa : Hello ladies. (med lite sliskig röst) och vi tittade på varandra och
började gapskratta!


färden hem :(

Jag har mer bilder på min kamera men så teknisk som jag är vet jag inte riktigt hur jag för över dem till datorn..

// Linnea

myspys :)

Hej! Har precis kommit tillbaka från promenaden. Det var jättemysigt! Mycket att prata om :)


mina fina vänner ♥

Och nu till allvarligare saker : Konsten att skaka av sig en katt som har fått förföljesemani (emmas fel). FÖR DET FÖRSTA, man plockar inte upp den och gosar med den. Det är då den får för sig att man är deras nya KK. OM den ändå skulle hänga på, jaga den, skrik åt den, (morr funkar också) plocka upp den, kläm lite på den, skaka på den coh till sist snurra runt, runt, runt.
Och om inte det funkar gör som min goda vän Fanny säger : Skjut kattjäveln.


Här har vi den psykopatiska stalkerkatten :)

// Linnea


Promenixxxx..

Kom nyss hem från promenaden och jag överlevde men kan bero på att jag hade på mig två strumpbyxor två sockar och ett par mjukis byxor dunjacka och mycket mer :D heheh men det var inte så farligt kallt faktisk.. var mest på händerna jag frös :D  Men det var verkligen supermysigt och när alla skulle gå hem till sitt så kändes det jobbigt för det var såååååå mysigt, även om vi träffas imorgon igen så kändes det som vi inte skulle ses på år och da ... :)
Men EMMMA var tvungen att krama en liten katt så den följde efter oss jättelångt.. (linnea lägger upp bild på den sen) så vi fick jaga bort den såatt den inte följde med oss över E18 det vore inte bra .... jag gick hemmifrån kl 16,15 och kom hem för typ 15 minuter sen så dset var en lång promenad :D

Min telefon slutade fungera under promenaden också "( det blev nog för kallt för min lilla pingla...

Men nu äs jag riktigt hungrig, har inte åte något på länge. så hoppas mamma kommer hem snart så att det blir lite mat gjord :)

Ha en bra fradagkväll nu :D


Bara föratt det är så kallt ute så får ni en bild på linnea från i sommras :D // kajsa

fredag!

ÄNTLIGEN fredag! Gissa om jag har väntat på det här länge?
Ska iaf ut och gå med mina polers sen, eller ja, om 20 min men har precis kommit hem så får se om jag hinner. Så KAJSA, ring mig om du ser det här före halv 5! ;)

Ha det bra så hörs vi efter den KALLA promenaden!

// Linnea

:D

ska snart ut och gå med mina kompisar :D men det är 10- ute så jag är inte värst peppad på det faktikst "( menmen det är väl bara att ta på sig masssa kläder.... hörs om jag överlever promenaden :)

FÄÄÄRDIG!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Är äntligen klar med den jäkla biologin! Tog ett tag för hade INGEN som helst aning om hur och vad jag skulle skriva om så om jag inte får MVG på det här så slår jag ner lärarjäveln. Hehe, nej då, så drastisk är jag inte men man vet aldrig ;) Och som om inte det skulle vara nog har jag inte gjort engelskaläxan eller övat på svenskaprovet men som tur är så får vi har vi två svenskalektioner imorgon och den första får vi plugga på.

Hittade mitt gamla minneskort förut och det var jättekul att titta igenom alla gamla bilder! Nostalgi..
Nu ska jag gå och äta kvällsmat och göra färdigt mina läxor. Nån mer än jag som längtar till helgen?

BTW KAJSA, det heter Targus ;)


min 'targus' ;)

//Linnea


nöjd ...

nu har jag stått på springbandet i ca 40 minuter och har förbränt mer än 200 kalorier :)) men upptäckte nyss att jag hade vrängt mina byxor. men det ger kanske mycket större verkan om man vränger byxorna :) haha men nu ska jag göra lite situps sen duscha :D har inte gjor svenskan eller engelsakn än och det borde jag ha gjort för det är i både svenska och engelska som jag vill höja mig men det är i dom två ämnena som jag lägegr ner mig mins i :S men får väl läsa igenom det innan jag går och lägger mig :))

Nu blir det ingen mer bloggnigng för mig ikväll så sov gott, godnatt :) // Kajsa

Jajajjaja

Nu har vi fått ett springband så jag ska springa lite på det NU ....

önska mig lyckatill :D  // kajsa

18,37

Linnea hade visst lite problem med sin biologi upg, så jag fick hjälpa henne lite.. jag var ju ändå klar för ca 2 veckor sen.. inte föratt skryta men :D hahah .....

Men jag är så j*vla nöjd men ändå så j*vla missnöjd för jag var ett poäng ifrån mvg på fysik provet vi hade häromdagen.. och visst det är bra att få vg (tro mig jag nöjjer mig med det ) men sååå surt att man var 1 ynka litet poäng från mvg. vad spelar det för någon roll.. GE MIG ETT POÄNG TILL KVINNA LILLA !!! hehe... nej då jag är nöjd :)

Men jag var på centret föratt ta hål i vingen (vet inte om det heter vingen men jag kallar det de nu) på örat förut men nä jag kom dit hade valt ut örhänge och allt så tog dom inte hål där längre.. fråga mig inte vrf "( blev iallafall besviken.. men nu måste jag sätta in smöret innan det smälter :D heheh // Kajsa

pannkakor!

Hejsan! 

Har väl haft en bra dag, allt har varit som vanligt. Sitter och skriver på inlämninguppgiften som ska in imorgon och vettefan hur jag ska skriva.. Såå, om nån är duktig på att skriva uppsatser så passar en kommentar om det väldigt bra in nu :) Annars då, hur har dagen varit?

Nu ska jag äta pannkakor!♥

// Linnea


GODNATT !!

Har varit i hån och städat ett hus som pappa ska besiktiga imorgon :) så nu är jag trött och sliten :D

vi hade fotbollsträning idag men jag orkade verkligen inte gå dit så jag bakade en kladdkaka, men när den var klar så insåg jag att ja inte var sugen på kladdkaka så åt en minimal bit, så om det är någon som vill ha så finns det massor kvar här :D haha

Men nu ska jag duscha en lång och härlig dusch sen ska jag lägga mig i min mjuka sköna varma säng och sova i tusen miljarder år :)) sov sött och dröm om lilla kajsa... // kajsa


Etologi & Ekologi

Fick fnatt för ca en halvtimme sen när jag var inne på Facebook och såg mina kompisar kommentarer om att de var klara med sin inlämningsuppgift i biologin och då satte jag mig och började skriva, blev klar med etologin, kom fram till kapitlet med ekologi.. ORKAR inte. Kapitlet är typ en decimeter tjockt och..usch.

Nu tänker jag sätta mig i soffan, dricka jordgubbsté och titta klart på Grey´s anatomy. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon :)


bjuder från en bild i somras. Vill ha varma sommarkvällar när man är
uppe dygnet runt och man slipper BRY SIG!

pussar // Linnea

gymnasievalet är svårare än vad man tror .....


Jag känner verkligen att jag är osäker på vad jag ska gå .. har iallafall bestämt mig nu att jag inte vill gå i karlstad.. Men vad ska jag då gå om jag går i arvika ? bild estet är inte så jätte bra utblidning och samhäll media är bara jobbigt .. vad gör jag då ? ..... Vet inte vad jag vill :S

London del 2


(tidsinställt)

More London pics!


Me and Jim Carrey!


Beckham ♥


hann med en praktikdag i Vita Huset :)


Harrods..


Köpte en säng på Harrods för £200 000 :-    ;)


sorry att den är på sidan men orkar inte fixa den.. Hittade den perfekta partyklänningen!


Våren blommade!


Jättemysig stad och trevliga människor! Längtar dit! :)

// Linnea

Plugg..-.-'

Hejsan! Det blev dåligt med uppdatering igår, var tvungen att plugga på fysikprovet som vi hade idag.. Vette fasiken hur det gick. Det kan ju gått hursomhelst.. På fredag har vi prov i svenska och inlämningsuppgift i biologi så måste börja med det nu.. OCH min bror har åkt iväg till USA för att hälsa på syrran och jag är sååå jääkla avundsjuk! Vill tillbaka!


Empire State Building (okt -10)

Men nu måste jag ta tag i mitt skolarbete.. Vi hörs sen!

//Linnea

Fysik prov...

Hejsan :)
kände att jag var lite tvungen att skriva ett snabbt inlägg i provläsningen ... Vi har nämligen prov i fysik imorgon och det kommer ju gå som det går eftersom jag HATAR fysik... menmen det är faktiskt inte så jätte svårt den här gången.

På skolan idag hände inget speciell. vi fick fiskbullar till lunch och det var äckligt. så jag åt bara knäcke bröd.. men nu måste jag fortsätta läsa :) ha en fortsatt trevlig kväll :D  // Kajsa

( eftersom jag inte har någon kamera så slänger jag in en gamal bild från sommaren 2009 )


sony nex 5


Funderar på att köpa men har inte riktigt hittat vad den kostar än .. får inte kosta mer är 6000 kr... helst 5000 :D hehe Men jag vill verkligen ha en egen kamera så hoppas att det blir en kamera någon gång i mitt liv :D

..och så kom Polly

Hejhej! Nu sitter jag och kollar på Och så kom Polly. Ska gå och lägga mig snart för imorgon är måndag och en ny skoldag.. suck.. Ha en bra kväll!

//Linnea


Depend...

har nyss målat naglarna röda ... men depend suger det torkar aldrig och bara kletar ut sig "(
aja jag tror jag ska göra ingenting nu .. eller ska jag kanske läsa på fysiken ? svårt val det där :))
inte så rolia inlägg från min sida idag men har ine riktigt haft tid :))
// Kajsa

??

Vet inte om det funkar för er men när jag ska gå in och kolla på bloggen står det Bad gateway?
Varför blir det så? :(

My day today :D

Heej :) har försökt göra lite hemkunskap förut men det gick inge vidare för mormor och morfar kom, sen så hittade jag ingenting på internet..... sen åkte jag till centret och fyndade köpte ett par tights för 50 kr skulle ha kostat 199:- Men eftersom att syrran har tagit kameran så kan jag inte ta kost på dom, får använda mobilen nu i två veckor ist "(

Nu fick vi ännu mer gäster. så vi höres ikväll :D

Söndag..

Hejsan!
Drömde en skitkonstig dröm inatt. Var ihop med Liam Hemsworth och pratade i telefon med Usher och sen krossade jag en tjejs käke så var vi tvungna att åka till akuten.. Bara det att vi åkte till akuten i Arvika :S
Weird..

Nu sitter jag och lyssnar på Love the way you lie Part 2 - Rihanna ft. Eminem.♥

Jag måste plugga också.. Har fysikprov på onsdag och JAG HATAR FYSIK! :@

Hoppas ni får en bättre söndag än mig..

// Linnea

London.

London är en av de mysigaste städer jag vet och snart ska jag åka dit igen!
Skapade en ny kategori Resor och den ska fyllas på!




buckingham palace


lilla jag utanför Buckingham Palace


Madame Tussauds.. Zac Efron


Miley Cyrus


Robert Pattinson!!!! ♥


Big Ben


Piccadilly Circus

// Linnea


Dyker ner i läxböckerna..

Filmen är super bra Linnea.. jag tittade på den igår för typ 5 gången och jag gråt som en stucken gris...

Men nu måste jag sätta igång med läxorna för vi får gäster sen så det är bara att dyka ner i läxböckerna nu..
Ha en bra dag så hörs vi kanske ikväll :)) // Kajsa

heading to the land of dreams..

Nu ska jag gå och lägga mig och läsa My sister's keeper. Alla säger att filmen är jättebra så jag hoppas att boken är lika bra :) Ha det gutt!




// Linnea


Lite av det jag köpte på BIKBOK



Lyckades köpa en likadan tröja som linnea :D

Orkade inte ta en rikgtig bild :D

JAOP

Jag hade så fruktansvärt tråkigt så jag gjorde en ny headers.. vad tycks ?
sTÖRANDE ATT DEN SVARTA PRICKEN INTE GÅR ATT TA BORT OCKSÅ  "(
Om någon vet hur man gör det så får ni gärna skriva en kommentar :D
Nu ska jag kolla på "a Sisters keeper"

 // Kajsa

today.

dagens look.. :)


Kass bild, men..

shopping

Var på köpcentret en liten sväng förut.


svart transparent skjorta KappAhl 199 :-


ring KappAhl 49,50 :-

// Linnea


give me back the days..

 


Gratis saker från IDOL .....


Fredag

Som ni kanske vet så var ju jag coh emma på idol igår :D vi hade inte dom bästa platserna precis för det var en svart sak som lamprna hängde i framför scenene så vi såg knapp den "(
Vi hade en toalett bakom oss så gick det in en gubbe sen när han gick ut därifrån så kom det en stinkande lukt :S det var vidrig ... Vi fick inga atugrafer eller så men vi tog ett kort med linneas pojkvän, ni vet han med så stor hår.. Lägger upp en bild på det senare måste bara få den av Emma först :)) Det var går dagen de... 

Men  vad ska ni hitta på idag då?  själv ska jag göra lite läxor och öva på lite prov "(
Ni får ha det så bra alla bloggläsare :D

IDOL DEL 2

Bilderna blev inte så bra men hade en dålig kamera så satt vi liksom längst bort ifrån Allt... ajaj kul hade vi iallafall :))





IDOL DEL 1

IDOL IDOL IDOL IDOL IDOL



 
OLLE !!

IDOL BUSSeN

TAGGADE FLICKOR !!

JÄTTE TAGGADE FLICKOR

Bagge Laila Andreas

DANIEL :DD

LINDA VARG

ELIN

Gammal bild....

Kollade igenom gamla bilder och hittade den här :D hahah


blablabla

hejsan! Har haft en vanlig dag på skolan och sen åkte jag till BikBok och shoppade lite grann.. Blir nog inte så många inlägg imorgon för jag ska kanske till Karlstad och det ska Kajsa med. Ska se om jag hinner skriva några tidinställda inlägg :) Nu ska jag gå och lägga mig och läsa utvandrarna, har prov på det imorgon..
Förresten, någon mer än jag som är sjuuukt sugen på att se Harry Potter och dödsrelikerna? Älskar den serien, är helt besatt! Och dödsrelikerna är nog den bästa boken. Tittade på Kanal 5 förut när de visade Bakom magin : Harry Potter och dödsrelikerna... Måste se den. Snart!

Haree guuutt! Pussar♥// Linnea


BIK BOK


BIK BOK (skärpet ser gult ut men det är brunt)

Fyndat ....

Jag hittade min mascara :) (säger inte var, blir pinsamt då :) )

Var på centret nyss för det var rea på BIKBOK jag handlade kläder 522:- skulle ha kostat 1054:-  :))
Eftersom jag inte har någon kamera så kan jag inte ta kort på det så ni får nöja er med det här :)) ha det bra :))) // Kajsa

Mascara sökes !!


Min mascara är bortta, helt försvunnen.. är det någon som hittar den ring 0730268562 .. nej då jag skojjar bara men asså jag vet inte vart den har tagit vägen har inte använt den på jätte länge och JAG MÅSTE HA DEN !!!

:D

Idag så har jag tränat på ett samhälls prov som vi har imorgon.. eller jag har faktiskt inte tränat så mycket mest gjort andra saker... Men jag kan nog det som läraren sa var viktigast, hoppas det går någorlunda bra iaf...

Tittar på bonde söker fru just nu och det är så tråkiga personer med.. alla är juu såååååå dryga och jag klarar inte av dryga människor... Heheh
Hörs när vi hörs kram // Kajsa

Dear John

HEJ! Gick till köpcentret efter skolan och så skulle jag ta ut pengar men kortet fungerar inte. What's up with that liksom? Iallafall, blev glad när pappa kom och hämtade mig för då åkte vi och hyrde film (dear john) och köpte en varsin kebabrulle. Sitter här med en klump i halsen.. Har precis tittat på Dear John och det går inte att hålla tillbaka tårarna när man tittar på den, MEN tyckte inte om slutet. Eller, det var ju bra men trodde det skulle bli ett mer romantiskt slut. Ska snart läsa boken och jag hoppas att den också är bra :)



Nu ska jag gå och göra något nyttigt. Vi kanske hörs sen. Om inte, ha en bra kväll och sov gott :)

Pussar♥// Linnea

16/11

Har varit lite dåligt med inlägg idag :S

Men gick till centret direkt efter skolan med linnea, sen så hade vi tänkt att sola lit men eftersom inte våra kort fungerade någonstans så kunde vi itne ta ut eller växla pengar.. suck.. Sen när jag skulle köpa pizza så funkade det inte då heller, så jag fick helt enkelt vänta på attt någon annan liten ängel skulle komma och betala den åt mig, vilket det gjorde också :)) hahah

Men ska nog fortsätta med samhällen nu. eller inte :))
HÖReS // KAjsa

Ska försöka låta lite proffsig nu :))

På vintern så blir jag otroligt torr på läpparan, brukar ha på lypsyl innan jag lägger mig och flera gånger om dagen men det hjälper inte....
Dom blir helt jätte torra med en gång och då biter jag på dom så får jag svin ont, helt enkelt....
Jag använder den här den är kanske inte den bästa men man får riktigt gulliga läppar av den :)

Men ibland så använder jag mammas och då känner man att läpparna blir mjukar, kanske ska köpa mig en sån jag med ?




:))))

Det var så fruktansvärt  kallt hemma när jag kom hem från skolan så då fick mamsen tända en liten brasa så satte jag mig där och läste på läxor, sitter fortfarande kvar här :)) så varmt och sköönt...
Jag borde ha läst på bildprovet men det har jag inte gjort jag började med hk:n istället :S så jag har inte tränat alls på bilden, kanske borde börja med det snart ?
Men jag har inte kvar alla papper som vi fått under 3 år så jag kan "allt" som står på det papperna som jag ahr men finns ju hur mycket som helst som jag inte har.. och det kommer gå piss :S aja det löser sig säger vi :DD nu ska jag mysa lite mer framför brasan. ha det så bra :)


hej igen!

Hej hej! Längesen det blev något inlägg från min sida men har inte haft något att skriva och Kajsa har ju skött bloggen bra ;) Iallafall, förra veckan gick sjukt snabbt och har så grymt mycket att göra i skolan för tillfället. Man hinner verkligen inte med något annat än skolarbete och om man hinner klart med det innan kvällen så är man för trött för att hitta på någonting.. Längtar verkligen till jul för då kan man äntligen slappna av. Eller så slappnar man av efter 14 december för då är betygen satta. Men det är mycket att se fram emot också, t.ex vår minishow den 3
december och sen är det ju London! Kommer bli askul!
Men nu måste jag verkligen börja plugga för vi har högstadiets viktigaste och största bildprov imorgon.. Vi hörs senare! Pussar♥ // Linnea

Today :))


Sitte på skolan just nu :) det är alltså ett tidsinställt inlägg om ni inte förstod det :))
Men det här är vad jag har på mig idag :)


Grattis på fars dag pappsen :))


tårta

SNART SÅ BLIR DET EFTERRÄTT NR2 ÄR OTROLIGT MÄTT SÅ VI FÅR SE OM JAG ORKAR ÄTA NÅGOT MER .... ÄR SÅ FRUKTANSVÄRT TRÖTT OCKSÅ SÅ DET BLIR NOG SÄNG DIREKT NÄR VUI KOMMER HEM :) 

yes pleas ...



Stcker snarrrrt !!

Om e timme ska vi åka iväg till mormor och morfar föratt fira farsdag med släkten :)) det blir bra för jag är riktigt hungrig nu , även om jag åt frukos för typ 2 timmar sedan men åt bara vitan i ett ägg och en halv smörgås så inte så konstigt att jag är hungrig kanske :)

Men tänkte börja med hemkunskapen förut, eller jag började också men det var inte så lätt när man inte hittade någin informatinon på internet eller i boken.... :@
Men just det kom på nu att vi fick två hemsidor som vi skulle gå in på föratt hitta information :$ Får göra det någon annan dag för idag har jag fullt upp, för vi ska till farmor och farfar efter mormor och morfar... hinner inte göra något idag alltså.. ajaj det löser sig :))

// Kajsa

Fars Dag <3


Godnatt !!

Kom hem från Linnea för ett litet tag sedan, det var mys :))
Vi skulle egentligen spela spel men eftersom det blev ett litet missförstånd så kom inte emma föräns jätte sent och då orkade inte jag spela spel iallafal.. var jätte trött och nu är jag ännu tröttare :D ska gå och lägga mig precis nu !! godnat // Kajsa

I'm DONE !!

Är äntligen klar med biologi uppsattsen skiiten !!


Känner att jag har hunnit gjort massa saker idag, men det blir väl så om man vaknar så tidigt ?
efter att syster hade färrgat mitt hår så färgade jag hennes hår i samma färg så nu ser vi lika ut.. nästan XD
Men ska käka pizza nu sen ner och köpa farsdagspresent, det är ju farsdag imorgon :D

Ikväll blir det iallafall Spelkväll hemma hos Linnea. (hon som egentligen också bloggar i den här bloggen men som aldrig skriver något, om ni vet vem det är ? :P ) // kajsa

Före&Efter



Här har ni före och efter bild... JAg är väl ganska nöjd, känns som att det blev lite rött men det var snygg men kanske inte på mig, har inte riktigt bestämmt mig om vad jag tycker än..  Men jag ser inte så jätte fräsch ut på efter bilden därför fixade jag till det en liten snygg mustasch, hhehe nej då men en bättre bild kommer säkert någon gång :D
Höres // Kajsa

SPännande :D

Färgar håret nu .. spännande :D  // Kajsa

Lördag morgon !!

Varför ska man alltid vakna tidigt på  helgerna ? när man är ledig och kan sova hur länge som helst, som idag vaknade jag halv 8 och klarade verkligen inte somna om :@

Men Olle gick iallafall vidare i idol, det var nog för min 6 röster :) Jag hade blivit förkrossad om Linnea åkte ut också så jag var tvugen att rösta på henne med, men hon fick bara en röst :D

Ska tona håret sen, hoppas det blir bra annars kommer jag att ångra mig, har min naturliga hårfärg nu, och jag gillar den jätte mycket men jag vill göra något nytt och om jag tonar det så kan jag få tillbaka min naturliga hårfärg :D Den här färgen blir det ...
 // Kajsa

Olle Hedberg



Bara föratt inte olle var så bra som han brular vara så MÅSTE ALLA rösta på honom... För jag SKA se han nästa fredag när jag och emma åker till karlstad på idol !!!
Rock är inte olles starka sida men han är SÅÅÅÅ snygg så rösta på honom ändå :D det blir väldigt dyrt om jag ska ge rösta på honom själv !!  tack på förhand :D

FREDAG

Åkte bil hem från skolan idag... skönt slipepr man gå i den slaskiga snön, igår var det jätte bra väder och idag så regnar det jätte mycket så det är bara slask alltihop. tog dom sämsta skorna för slask väder också...

Men det är skönt att det är fredag iallafall, hinnar man vila inför en intesiv vecka nästa vecka och näst nästa vecka.... Ajaj det fixar sig säkert :D ha det bra :d // Kajsa

Sjuk ?

Vi har en massa läxor och prov under det närmaste veckorna så därför tänkte jag att det var lika bra att sätta igång med det.. började 16,00 och slutade nu men är inte klar än heller, just nu så hatar jag skolan rättutsagt :D
Känner att jag börjar bli sjuk igen, det är inte bra när det är massa i skolan. Lägger mig tidigt idag så hoppas jag på att må bra imorgon :D

Ha det bra :)) / Kajsa


Pictures by kajsa :)


Kajsakooo...


Teea

Jag är fruktansvärt trött.. Kom nyss hem från emma och vi har sjungit lips i flera timmar känns det som för jag har jätte ont i halsen..
sitter och dricker te justn nu i min söta mugg :) ska snart gå och lägga mig, jag orkar inte göra läxorna så jag får helt enkelt förska göra dom imorgn innan skolan (det komemr inte att hända men vi kan ju alltid hoppas :) )


Är så trött att jag inte ens orkade rotera bilden:))

Natti :)

Nu har jag tittat klart på Desperate Housewives!
Dags att sova..
 Sov sött! pussar♥ // Linnea


Ung och bortskämd

Var det någon som tittade på ung och bortskämd igår ?
Det var sjukt men ändå så bra. (var en tjej från arvika med där, kände henne inte men ändå, coolt )
Förstår inte hur man kan vara så bortskämd, jag msåte typ göra allt själv, eller iallafall mycket av det!!
Får inte precis bara ta mamma eller pappas bankkort och betala en tröja för 1000:- liksom....




Provar att ladda upp youtube klipp bara !!


Vet ni vad jag klarade det :) jag är så himla grym :D

Kvällens outfit!


H&M

Clementineeeer......

Det bästa med vintern är frukten :D clementiner och apelsine är så fruktansvärt gott. men det är mysigt att sitta hemma och mysa med familjen också, det finns mycket posetivt med vintern också :)) Nu sitter jag i Min varma mysiga tröja och äter en clementin eller två.



tisdag..

Hej! Idag fick jag äntligen gjort musikprovet, hehe.. Fyfan, det snöar ute! BLÄ!




tycker det är mysigt med vintern när man är inomhus ;)

Ska ta tag i läxor nu, så vi hörs! Lägger in dagens mysoutfit sen ;)

Pussar♥// Linnea

Dagens !



Jag var super stressad imorse, för jag låg i 20 minuter längre an vad jag bore ha gjort sen så skyndade jag mig inte värst mycket när jag duschade så jag fick hoppa över frukosten föratt hinna med skjutsen :s så var det fisk på skolan idag och det var "jätte gott"  // Kajsa

Det snöar..


Det snöar ute!! jag vill inte ha vinter redan nu, jag vill ha soliga dagar då man kan ha shorts linne och inte behöver tänka på att frysa.. Långa och ljusa kvällar ute på sjön med kompisarna. det är nog det bästa som finns. Men nu är det grått och svinklallt ute, och imorgon så måste jag ha på mig långkallsonger föratt inte frysa ihjäl. för det är just det man gör just nu. fryser rumpan av sig :S

Kom nyss hem från skolan och jag har sjungit/skrikit så att nu har jag världens huvudvärk :( Får väl skylla mig själv när jag har en sådan ljuv sångröst, Hahahahha.

Godnatt!

Har precis tittat klart på Pensionärsjävlar. FY FAN vilket jävla bra program! Nästan det bästa som går på kanal 5 just nu. Så ska jag också bli :) Men nu är det dags att krypa till kojs. Höres, vänner! Pussar♥// Linnea


 Jag och min elefant säger godnatt! ;)

shopping :))



 

the shoes :)


skylten ska jag sätta upp över min soffa :)

Pussar♥// Linnea

snö?!

Det sägs att ska snöa nu ikväll?! NOOOO! Det betyder snöbollskastning på skolan och det tycker vi INTE om!

Hej förresten :) Har precis kommit hem från Karlstad. Köpte bara ett par skor och en fin skylt som jag ska hänga över min soffa.. Var inne på H&M men hittade typ ingenting.. Sen var jag hos min kusin och hälsade på min kusin i hennes mysiga lägenhet. Ska visa skorna och skylten sen men nu ska jag varva ner och göra varma smörgåsar och té.. Hörs senare!

Pussar♥// Linnea


höga chinos sökes ?

Helt ointeressant men jag gör det ändå...

Tänkte skriva ett inlägg om mina byxor som jag köpte igår.dom är grymt snygga och jag älsakr dom massor. Men grejen är det att jag tror inte att jag skulle använda dom på skolan, jag vill men det är lite mer finbyxor.
Jag vill verkligen ha ett par chinos som är väldigt höga och med ett skärp och jag letade som en galnig igår på bergvik, hittade inga någon stans gissa om jag blev irriterad. (hittade dock skinnbyxorna jag ville ha men det är en annan historia :) ) Men så sa en som var med till karlstad att en tjej som jobbade på vila hade att par höga byxor, så jag gick dit igen och kollade men hon hade inte sådana som jag ville ha (hon hade dom svarta jag köpte) men så hade en skyllt docka på sig precis ett par sådan bycor jag letade efter, jag frågade om dom hade dom i affären, vilket dom inte hade, blev ledsen men så tog hon fram "mina" byxor jag prövade dom och blev kär.. men var fortfarande osäker på om jag ville ha dom eller inte, men efter en lång betänke tid så bestämmde jag mig för att dom skulle bli mina :))
Här har ni ett litet smakprov på hur dom ser ut på min lilla stjärt :D



Jag skrev bara dethär föratt jag har så fruktansvärt tråkigt, som vanligt men det var iaf kampen om mina byxor.. vet ni någon affär som ett par sådana byxor jag egentligen söker finns så får ni gärna skriva en liten kommentar :))

Outfit..


Rättså gamal blid men jag hade iaf på mig den tröjan :))


Pannkakor :)

Står och steker mig Lite pannkakor just nu. har inte äte mat sen hemkunskapen på skolan idag :)) Fats är inte hungrig så :D
Tog ett fint kort på dom men det gick inte att ladda upp, frga mig inte varför men "(
bjuder på en bild från när vi var i oslo på operan istället :))

Karlstad!

HejHej! Nu drar jag till Karlstad för lite shopping och kommer hem ikväll så då hörs vi då! Ha en bra dag! Pussar♥// Linnea


sunday!

Hej!
Har precis tittat färdigt på Keeping up with the Kardashians och MTV EMAs :)) Riktigt bra båda två. Idag har jag inte gjort så mycket, typ bara slappat.. Imorgon är det skola men inte hela dagen för drar till Karlstad mitt på dagen.. Ska bli kul, det var ett tag sedan jag var där. Blir lite shopping och dylikt, förhoppningsvis :) Men nu ska jag gå och lägga mig så jag inte ser ut som en zombie imorgon.. Sov gott! Pussar♥// Linnea


Chokladbrunt ?

Jag funderar på att färga håret men jag vet inte riktigt i vad för färg.. jag har typ marabouu färgat hår nu så vill jag ha lite mörkare tror jag ? vet inte vad jag vill :D


Shopping :D


H&M (vad det kostade vet jag inte och orkar inte kolla det heller)

Haremsbyxa 399:- VILA

Tröja 199 :- ? (kommer inte ihåg) Gina trico

Jag hittade inte så himla mycket kläder tyvärr.. Och det finns inte så mycket att berätta om dagen heller, vi åkte dit shoppade åt mat åkte till min kusin och åkte hem.. vi har på IKEA mellan det också, vart en mysig dag :D

:))


Enkel outfit men jag orkade inte direkt fixa till mig imorse :))

Det krävs en bra frukost för en heldag med shopping!!


Nu sticker jag iväg till karlstad, hörs ikväll :D

02.15

maybe it's time to turn in and go to bed? Ja, det är det verkligen. Förstår inte varför jag inte kollar klockan och inser att jag är trött och har jävligt ont i rumpan för den som vill veta.. Hmm, jag sitter nog still för mycket.. 
Sov gott allihopa! Pussar♥ // Linnea 


bored to death..

Hej, tjena, tja! Var ett tag sen eller? Har inte orkat skriva men nu är jag här igen. Igår var det nians disco och det var ganska kul, för jag var inte tråkig och spenderade hela discot i kiosken och surade.. Jag tog inte heller några bilder men väntar på att folk ska lägga upp bilder på facebook :)
Min lördag är inte ens värd att bli nedskriven i ord, så tråkig var den och så har jag varit på dåligt humör hela dagen.. Ska snart gå och lägga mig och drömma om bättre tider. Ha en bra fortsatt kväll/natt!
Pussar♥ // Linnea


refusing to sit down and be tamed




Vitt leende ? pröva pepsodent white now....

Ni kan inte ana hur tråkigt jag har, sitter och redigerar varenda bild jag har på datorn i princip...

Gör reklam för vitt leende :))



Sötaste katten någonsin <3


I Hennes Skor....

Heej igen :))
Jag missade idol ifredags, eftersom vi hade disco. men jag lyssnade på Olle och fy bubblan var bra han är.
Och nu är det bara 14 dagar kvar tills jag och Emma ska åka på Idol i Karlstad. Då hoppas jag att weise har åkt ut och att Olle är kvar annars finns det ingen där jag vill se :) RÖSTA PÅ OLLE NÄSTA FREDAG SÅATT JAG KAN SE HONOM !! Tack på förhand....


Sitter och tittar på " Ihennes skor" med mamma och pappa, dom har somnat så man kan säga att det bara är jag som tittar på den :)
Imorgon så åker iaf Mamma pappa och jag till Karlstad kom vi på förut, det ska bli mysigt, så slipper man tänka på en sak som har hänt med en i släkten :'( ♥

Lördag :))


                                                                                Är jätte trött, kanske syns:))

Disco :D

Heej :))

Igår så var det 9ans disco, och vi fick in nästan 4000:- det tycker jag är ganska bra faktiskt. vi hade ju tiggt ihop allt godis och sånt därför gick vi ju inte back nått heller (y supert !
Jag var en snygging från 60- talet.. heheh (snygg kan jag inte påstå att jag var med min oranga klänning :S )
Jag tog inga bilder men jag hittar nog nån bild på mig någon stans som jag kan läggga upp.

Ska snart ta mig en tur till centret sen ikväll så hoppas jag på en filmkväll hemma hos Lovisa. får se hur det blir med det :))


// Kajsa :D

Call me Betty

FÖR ATT DU ÄR SÅ JÄVLA TÖNTIG, KAJSA..

Har alla gjort alla läxorna, tror jag.. Har ingen koll :)
Nu håller jag på med "outfiten" till discot.. My name is Rizzo, Betty Rizzo.. 



I'm Back !!

VAd är du grinig för då Linnea ?

Jag har inte haft någon blogglust på dom senaste dagarna.. ska försöka att skriva lite mer men jag har aldrig något kul att skriva om och du är det ju ändå inge kul för er att läsa den.. eller hur ?

Sitter och gör engleskan och väntar på att Systern ska laga mat till mig för jag är döööö hungrig..
imorgon är det 9ans disco, och jag vet inte vad jag ska klä ut mig till än.. suck... får pröva lite kläder nu. men först engelskan. det måste jag göra. brukar aldrig göra läxorna får försöka bättra mig på det :)) 
 
synes och höres :)) / Kajsa

asshoooole..

usch, känner mig ungefär såhär för tillfället..

fuck everything..



Äsch, orkar inte vara sur.. Äter några chokladkakor så blir allt bra igen :) Måste göra läxor (blää) och sen göra i ordning min kostym till nians disco imorgon. Jag ska vara Betty Rizzo i Grease. Det kommer bli kul!

Nu klickar jag upp Spotify och spelar lite äckligt peppig musik såååå blir allt bra... (förhoppningsvis)

// Linnea


Titanic<3

Hej! Har precis kollat klart på Titanic med Emma och Kajsa. Den är ju så himla bra! Nu står jag i köket och plockar ur diskmaskinen.. Jag är en sådan duktig flicka ;) Knappast..
Gjorde fysik/kemi-prov idag, det kanske inte gick så bra men ORKAR inte bry mig + att jag hatar de ämnena och att jag är verkligen värdelös på de också.. Blääää "/ Men annars är det väl bra med mig, hur är det med er?

Nu är jag klar i köket och ska träna på musikprov som jag har imorgon, och sen ska jag titta på DESPERATE HOUSEWIVES!♥ 

hoppas ni får en fin kväll! Pussar♥ // Linnea

Hollywood, baby!

Var på möte om London förut. Vi ska ha disco på fredag för att samla in pengar men det jag längtar mest till är showkvällen.. Det blir nog grymt kul! Efter det var jag en sväng till Kajsa och sen åkte jag hem och nu sitter jag och tittar på Svenska Hollywoodfruar :) Maria Montazami♥

Måste gå och duscha och sen ska jag läsa igenom mina anteckningar till kemi/fysik-provet imorgon "/ Har musikprov också och det har jag inte tränat nånting på.. Håller tummarna och hoppas att det inte är svårt. Hehe..
Vi hörs väl imorgon :) Godnatt!
pussar♥ // Linnea


love that lets go

När man inte orkar träna på prov är det tur att man har en dator med webcam ;)












Studiedag :D

Hejhej! Sitter och pluggar nu, inte särskilt kul men det måste göras.. Ikväll är det möte om Londonresan som är i Januari 2011 :D Det ska bli så sjukt kul! Har studiedag idag också vilken är så grymt skönt..

I lördags var jag och spelade paintball, det var skiiitroligt! Man kände sig riktigt cool alltså ;) Mitt lag var överlägset bäst (fast måste säga att Kajsa var ganska grym på att hämta flaggan (; ) Mitt lag vann iaf mest gånger..

 
från vänster : Emma, Jag och till sist Kajsa :)

Sen på kvällen var det Halloweenparty i mitt lilla krypin. Det var skoj :) Har inga bilder från det men har några filmer som inte ska laddas upp ;) Det uppskattas nog inte ;)

Vi hörs kanske senare.. Måste plugga som en galning.. :(

Bye! Pussar ♥// Linnea


I'm your guardian angel